Neler Yeni

Babam hiçbirimizi sevmiyor.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Asker eğitimini dayımdan dolayı biliyorum.
Gençlik yıllarında ana yüreğinden, köyden alınıp askeriyede gençliğini geçiren, şanslarına göre sinirli kişiliklerden ders alan çoğu askerin hayatına yansıyabiliyor bu.
Babanın karakterine işlemiş bu sinirlenmek.
Valla sana ve size geçmiş olsun.
Zor...

uğurx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Uğur
Yolun ortasında silah çekme olayı biraz sıkıntılıymış. Kardeşim ütopik gelicek ama genelde cinnet geçiren insanları musallat olan cinler çıldırtıyor.[epilepsi vb.] Allah korusun kötü bir şey yaşanmadan önlem alın derim. İkincisi askerlik zor iş, leşi var parçalanmış teröristi var, var da var, bir keresinde görmüştüm 1 hafta etkisinden çıkamadım. Babanın bu sebeple psikolojisini bozmuş olabilir, agresifleşmiş olabilir. baba oğul izin günlerinde rahatlatıcı dinlendirici aktiviteler yapmanızı öneririm. Üçüncüsü anne babası ayrı büyümek gerçekten zor iş,19 yaşındayım bir güzelliğini görmedim keşke ayrı olmasalarmış. Sabır sabır sabır.

Excator23cm

80+ Gold
Duruma üzüldüm ama tahminen ya parayı kumardda yiyor ya dda başka karılara veriyor boşanmak en doğrusu askerse belki psikolojik sorunları vardı çoğu insan askeri eğitime dayanamaz para için boyun eğerler psikiyatriyede gidebilirsiniz.

Erda Yıldırım

80+ Gold
Ben olsam öyle babaya baba demezdim benimde babam öyle idi ama silah falan çekmiyordu kardeşimi benden üstün tutuyordu bende bir gün kimseye söylemeden dedelere gittim toplamda 2 ay orada kaldım beni 100 kere aradı birisini bile açmadım sonunda 2 ay sonra annemin isteğine dayanamayıp eve geldim hayla beni sevdiğini belli etmiyor yani etmek istemiyor bizimaile full emlakçı dedemde ben küçük iken bana ev almıştı hatim ettiğim için bende o evde yaşıyorum dedemlerle altlı üstlü herşeyi dedenler ödüyor bildiğiniz üvey evlat gibi kaldım babam bana şevkat gösterene kadar adını ağzıma bile almayacağım almamda

ahenk'

80+ Silver
Konuyu neden hortlattınız be :D?

(Güncelleme o halde)

Hala sürtüşmeler devam etse de ben artık keyfime bakıyorum. Her gün baskete gidiyorum, şiir yazı yazıyorum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Onlar birbirlerini yiyedursun, ben hayalim olan Avrupa için İngilizce öğrenmeye devam edip hayatımı yaşıyorum.

Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim! İyi ki varsınız.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Konuyu neden hortlattınız be :D?

(Güncelleme o halde)

Hala sürtüşmeler devam etse de ben artık keyfime bakıyorum. Her gün baskete gidiyorum, şiir yazı yazıyorum, arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Onlar birbirlerini yiyedursun, ben hayalim olan Avrupa için İngilizce öğrenmeye devam edip hayatımı yaşıyorum.

Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim! İyi ki varsınız.
Haha :d hayatından başarılar o zaman umarım iyi yerlere gelirsin.

Top Bottom