Neler Yeni

Babam hiçbirimizi sevmiyor.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Benimkiler de öyle idi seninki gibi büyük olmasa da (silah çekmek ne ya ?). Hep kavga ediyorlardı vs vs sorun sadece o değildi. Çok küçük yaşta öğrenmemem gereken şeyleri öğrendim. Çok acı çektim neredeyse paronayak olacaktım. 1 sene önce ayrıldılar ve psikolojim yavaş yavaş düzeliyor. Annenle ciddi bir şekilde konuş ve ayrılsınlar. Polise başvur. Ama yasal olmayan yollarla hiçbir şey yapmayın suçlu siz olursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Noldu hocam sonuç varmı?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Anlayamadım şimdi iki subay mı başçavuşmu artık unuttum ikiside aynı şeyleri sergiliyor gibi belki de ayrı bir ödemeleri gereken şeyleri vardır ya da özel görevdelerdir ne bilim işte askerler çağrısında gitmek zorunda değilmi bilgilendirirmisiniz acaba ?

meques

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mert
16 yaşındayım. 2 tane kız kardeşim var biri benden bir yaş büyük ve üniversiteye hazırlanıyor, diğeri ise 9 yaşında. Babam uzman çavuş ve aylık yaklaşık 10K geliri var. Ben küçükken bir ev satın alındı ve 10 senelik kredi bu yıl bitti. Ama babam bize bunu söylemedi. Bunun dışında babam annemi sevmiyor. Bildiğiniz aylardır salondaki kanepede yatıyor ve salonun anası ağlıyor pislikten. Yaptığı tek şey eve gelip yemek yemek, TV izlemek ve uyumak. Evi otel gibi kullanıyor. Hiçbirimizle konuşmuyor. Bundan önce zaten çok kez tartıştık hatta şehir değiştirirken arabayı durdurup bize silah çekmişti. Korkudan anayolun ortasında bayılmıştım. Ama bir tartışmaya kalksan "Ben size ne zaman onu söyledim!" Vs vs inkar ediyor. "Az yiyin oruç tutun" , "Git çalış eve bak. Millet asgari ücretle geçiniyor" gibi daha ağıza alınmayacak şeyler söylüyor. Ve bunu her zaman yapıyor. Hadi bunlara alıştık yine. Ama en önemli olan şey şu, 10K maaş alıyor ama sorduğumuzda nereye harcadığını, neye ödediğini söylemiyor. Şu an bildiğiniz evde bir tek zeytin var. Anneme 2k veriyor ve bu parayla evin ve bizim tüm ihtiyaçlarımızı karşılamamızı bekliyor. Bu sabah saat 9.30 gibi işten geldi ve kapıyı açmaya gittim. Kapının üstü kilitliymiş. Birkaç kere çektim gelmedi sonra açtım. Açar açmaz yarım saat bağırarak bela okudu.

Boşanın diye yalvarıyorum, iki gün küfrediyor sonra gelip özür diliyor. Ama devamında hep aynı olaylar yaşanıyor. Artık dayanamıyorum en sonunda gidip şikayet edeceğim. Nafaka vermemek için boşanmıyor da zaten.

Dostlar bu açtığım kaçıncı ailevi sorun bilmiyorum fakat ne olur bana bir tavsiyede bulunun. Ben bu adamın yüzünü görmek istemiyorum artık.
bizimki dert değil Allah yardım etsin

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
(Geç oldu ama bende bir şeyler yazmak istedim neyse, ve benden tavsiye severek evlenin :d)

Babamın eski hali, zamanla düzeldi şuan hala kötü yanları varda neyse, insanlar genelde birbirlerini severek evlenmediğinde böyle şeyler oluyor, bizim insanlarımızın anlamadığı şeyde bu, bakamayacaksanız, sevemeyecekseniz, ilgi gösteremeyeceksiniz, niye çocuk yapıyorsunuz yahu ? onu geçtim birbirinizi sevmiyorsanız evlenmeyin. Ve sonra senin ailende olan problemler ortaya çıkıyor, büyük ihtimalle baban anlık sinirlendiği için sonra gelip özür diliyor, ama baban kendisi değişmediği sürece yapılabilecek tek bir şey varsa, oda senin büyük bir adam olup ailene kurtarman olacaktır, yoksa, baban düzelirmi bilemem.

Son düzenleme:

Chrollo04

80+ Bronze
(Geç oldu ama bende bir şeyler yazmak istedim neyse, ve benden tavsiye severek evlenen :d)

Babamın eski hali, zamanla düzeldi şuan hala kötü yanları varda neyse, insanlar genelde birbirlerini severek evlenmediğinde böyle şeyler oluyor, bizim insanlarımızın anlamadığı şeyde bu, bakamayacaksanız, sevemeyecekseniz, ilgi gösteremeyeceksiniz, niye çocuk yapıyorsunuz yahu ? onu geçtim birbirinizi sevmiyorsanız evlenmeyin. Ve sonra senin ailende olan problemler ortaya çıkıyor, büyük ihtimalle baban anlık sinirlendiği için sonra gelip özür diliyor, ama baban kendisi değişmediği sürece yapılabilecek tek bir şey varsa, oda senin büyük bir adam olup ailene kurtarman olacaktır, yoksa, baban düzelirmi bilemem.
babası annesini sevmiyormuş benim babam normalde sevecen biridir ama annemi sevmediğinden sürekli kavga ediyorlardı ayrıldılar yani sevmediğin biriyle aile kurmak eziyet gibidir sonuçta

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
(Geç oldu ama bende bir şeyler yazmak istedim neyse, ve benden tavsiye severek evlenen :d)

Bence büyük bir yanlış var bu paragrafta ;
Asıl olması gereken bence şu kelimelerdi baktırmayacaksanız, sevdirtmeyecekseniz, ilgi göstertmeyecekseniz, niye torun istemiyorsanız, onu geçtim niye görücü usulü ile çocuğunuzu evlendiriyorsunuz bence doğru olanı bu he tabi görücü usulü ile gerçekten birbirlerini sevenler olabilir ama şu hani filmlerde gördüğümüz kızlarını bir yere çıkarmayan ve evleneceği kişinin yüzünü ilk defa istemeye gittiklerinde görmek bence çok saçma yani ve bence bir çok aile sorunları buradan çıkıyor gibi

Chrollo04

80+ Bronze
Asıl olması gereken bence şu kelimelerdi baktırmayacaksanız, sevdirtmeyecekseniz, ilgi göstertmeyecekseniz, niye torun istemiyorsanız, onu geçtim niye görücü usulü ile çocuğunuzu evlendiriyorsunuz bence doğru olanı bu he tabi görücü usulü ile gerçekten birbirlerini sevenler olabilir ama şu hani filmlerde gördüğümüz kızlarını bir yere çıkarmayan ve evleneceği kişinin yüzünü ilk defa istemeye gittiklerinde görmek bence çok saçma yani ve bence bir çok aile sorunları buradan çıkıyor gibi
aynen neyse ki görücü usulü artık eskide kaldı

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Evet zaten günümüz ilişkilerinde çoğunlukla bu olmuyor, eski kafalar yani senin sonda anlattığın kişiler yüzünden böyle aileler oluyor zaten, ve onların çoğu eskide kaldı ama, işkencesini çocuklar çekiyor.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Son düzenleme:

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Allah sabır versin.

Chrollo04

80+ Bronze
Siz öyle sanın isim vermek çok da etik olmaz ama bir tanıdığım 2 kere görücüye gitti gerçi böyle konular çok azaldı gibi ama hala böyle şeyler ne yazıkki var

Hayır bir de şey yokmu bir erkek olarak 14 yaşında demiyorlarmı bana sana şu kızı alalımmı diye yani şaka yapıyorlar ama yani çok da etik değil gibi yani şakası bile
onlar ailesinden öyle gördüğündendir ama 40-50 yıl öncesine göre çok az

Top Bottom