Babam için oyun önerisi

RDR 2, Ets2 Call Of Duty

Ets2 + müzik koy biraz alışsın sonra direksiyon seti aldır tamamdır bu iş etsye alışınca asetto girsin

Bu arada babanı oyunlara başlatmak mükemel bi kalar eskiden cromdan oynardık o bide baya eylenceliydi bu sayede sen oyun oynarken ne yaşadığını anlar keşke olsada bende babamla oyun oynamak çok isterdim

Son günlerde babam evde boş boş dolanıyor. Canı çok sıkılıyor. Film filan izlemek istemiyor bende Babamı bilgisayar oyunlarına başlatacağım ama hangi oyundan başlayacağına karar veremedim. Bilgisayardan anlıyor kullanmayı biliyor ama hiç oyun oynamamış. Onu fazla yormayacak ve oynarken keyif alacağı bir oyun arıyorum. Acaba bu oyun ne olabilir.
Warband Blazing Sails GTA 5 Ets

Son günlerde babam evde boş boş dolanıyor. Canı çok sıkılıyor. Film filan izlemek istemiyor bende Babamı bilgisayar oyunlarına başlatacağım ama hangi oyundan başlayacağına karar veremedim. Bilgisayardan anlıyor kullanmayı biliyor ama hiç oyun oynamamış. Onu fazla yormayacak ve oynarken keyif alacağı bir oyun arıyorum. Acaba bu oyun ne olabilir.
Outlast

Futbol merakı varsa PES indir Carlos beckham Zidane kadrolu real madrid sever.
Gençliğin de street fighter falan oynadıysa onu indir söylemene gerek yok shoryuken sesini duyunca kendisi gelir 😁

Babamla Ra2 oynardık saatlerce

sniper elite tarzı oyunlar da iş görebilir klavye fareyi aynı anda kullanmak inanılmaz yoruyor alışkın olmayan insanları😃

Rdr2 turkce yama kur oynat eski kovboy filmlerini hatırlatır kesin sever birde fm24-25 falan oynat futbol seviyorsa

Bence film tadındaki oyunlarla başlat daha iyi olabilir last of us - detroit falan

düz hikaye anlatım tabanlı fps oyunları oynat en mantıklısı o olur açık dünyaya bazen benim kafam bile gitmiyor babanı zorlama :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,915
Üyeler
184,245
Son üye
tugbamtemizlik
Geri