Mantıklı Kanks Aferim
80+ Silver
M21 zaten kötü ben de J4 plus var çalışmıyor bileben m21 kullanıyorum kötü yani a35 15k hocam 2.el alabilir
M21 zaten kötü ben de J4 plus var çalışmıyor bileben m21 kullanıyorum kötü yani a35 15k hocam 2.el alabilir
Büyükbabama a25 aldırdim mükemmel bir telefon 8 ram 256 GB kamera mükemmel.ama şarj konusunda bir bilgim yok.Merhaba geçenlerde burada telefon önerisi için başlık açmıştım. Huawei P Smart 2019 64 gb telefonumu S24 Fe 256 gb telefon ile değiştirdim ve eski telefonumu babama verdim. Ancak o telefon o kadar kasıyor ve yetersiz kalıyor ki ona bir telefon hediye etmek istiyorum. Kendisi kamera kullanmaz, bataryası uzun gidecek ve kasmayacak bir telefon arıyorum. Vatan Bilgisayar vade farksız 6 taksit ile bu telefonu satıyor sizce ayda 1500-2000 tl fiyat ile bu telefon alınabilir mi ? Alınamaz ise sizce hangi telefonları incelemeliyim?
note5 kullanıyordum 1 aydır m21 bozukken o bile iyiydi ama m21 yani 2018 cihazı gibiM21 zaten kötü ben de J4 plus var çalışmıyor bile
Note 5 bana yetiyor. daha eski ama daha güçlünote5 kullanıyordum 1 aydır m21 bozukken o bile iyiydi ama m21 yani 2018 cihazı gibi
note 4 bile iyi telefon 3 ay kullandım 2 hafta önce s25e geçtimNote 5 bana yetiyor. daha eski ama daha güçlü
bende de J4 plus var işte Google a girmeye çalışıyorum nadiren başarıyorum. zatn 16 gb depolama var her gün depolama uyarısı geliyor telefon survivor'a döndü her gün bir uygulama veda ediyornote 4 bile iyi telefon 3 ay kullandım 2 hafta önce s25e geçtim
ismini ilk defa duyduğum telefon varsa rom falan atın 16gb çok az zatenbende de J4 plus var işte Google a girmeye çalışıyorum nadiren başarıyorum. zatn 16 gb depolama var her gün depolama uyarısı geliyor telefon survivor'a döndü her gün bir uygulama veda ediyor
atamıyorum hiç bir şekil deismini ilk defa duyduğum telefon varsa rom falan atın 16gb çok az zaten
hocam sizlere ömür ben hayatımda bu programı en son samsung s3 kullanırken gördüm
ben göremedim bilehocam sizlere ömür ben hayatımda bu programı en son samsung s3 kullanırken gördüm
hangi uygulama destekliyorki note4 custom rommunote 4 bile iyi telefon 3 ay kullandım 2 hafta önce s25e geçtim