Neler Yeni

Babam korona oldu ne yapmam lazım?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,238
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar babamda korona çıktı bir odada karantinaya alındı biz başka odadayız ne yapmam gerek tuvalete çok girip çıkıp titrediğini söylüyor sürekli öksürüyor bir sıkıntı olur mu çok endişeliyim ne yapmam gerek bu süreci atlatıp tavsiye verebilecek var mı?
@Alexa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler tavsiyeniz için. Bir şey sormak istiyorum da biz ailecek 3.aşıyı olmadık evdede izolasyon süreci başladı 27 Ocak'a kadar aşıyı nasıl olabiliriz bir bilginiz var mı?

Teşekkürler.
Aşı Olmanıza gerek yok izolasyon sürecinde. Corona hastalığı bazi yerlerde 1 Doz aşı diye geçiyor bunu Doktorunuza danışırsınız.
Covid Hatalığı İcin Yapılması Gerekenler
-Bol Sebze meyve tüketmek
-Sık Dokunan yüzeyleri temizlemek.
-Bol Su Tüketmek
-C Ve D Takviyesi Almak (Devit D3 Olabilir mesela 20 30 damla damlatırsınız.) (Bir Üyemizin Babasına Filyasyon Ekipleri vermişti.)
-Burun yollarını açık tutmak En Pratik yolu Abdesttir, He Tabi Orada Kullanılan Banyo vs Düzey İyi Temizlenmeli.
-Kefir tüketimi işe yarıyabilir.
Temizlik icin rehber:

Son düzenleme:

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
@Alexa

Aşı Olmanıza gerek yok izolasyon sürecinde. Corona hastalığı bazi yerlerde 1 Doz aşı diye geçiyor bunu Doktorunuza danışırsınız.
Covid Hatalığı İcin Yapılması Gerekenler
-Bol Sebze meyve tüketmek
-Sık Dokunan yüzeyleri temizlemek.
-Bol Su Tüketmek
-C Ve D Takviyesi Almak (Devit D3 Olabilir mesela 20 30 damla damlatırsınız.) (Bir Üyemizin Babasına Filyasyon Ekipleri vermişti.)
-Burun yollarını açık tutmak En Pratik yolu Abdesttir, He Tabi Orada Kullanılan Banyo vs Düzey İyi Temizlenmeli.
-Kefir tüketimi işe yarıyabilir.
Temizlik icin rehber:
Teşekkürler tavsiyeleriniz için.

theali

80+ Bronze
Teşekkürler. Kaç gün sürer tahmini hemen iyileşebilir mi sizin ki kaç gün sürdü?
10-15 gün ben 1 haftada toparlamıştım yaşa göre değişebilir veya nasıl geçirdiğine (ağır, hafif, aşılı)

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
10-15 gün ben 1 haftada toparlamıştım yaşa göre değişebilir veya nasıl geçirdiğine (ağır, hafif, aşılı)
Tat kaybınız oldu mu? Olduysa halen devam ediyor mu?

theali

80+ Bronze

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Arkadaşlar tekrardan bir soru soracaktım, babam ayrı odada biz ayrı odadayız ya yemek verilirken kullandığı çatal kaşık tabağı nasıl temizliyeceğiz eldivende yok evde nasıl dokunacağız bir bilginiz var mı? @theali @shotpoter @ardayvl

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,238
İsim
Taha Efe

kyagizzz

80+ Bronze
Arkadaşlar babamda korona çıktı bir odada karantinaya alındı biz başka odadayız ne yapmam gerek tuvalete çok girip çıkıp titrediğini söylüyor sürekli öksürüyor bir sıkıntı olur mu çok endişeliyim ne yapmam gerek bu süreci atlatıp tavsiye verebilecek var mı?
Geçmi solsun hocam.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

theali

80+ Bronze

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Öncelikle geçmiş olsun. Ben önce Corona oldum sadece 2 gün tat kaybı yaşadım. Başka bişey yoktu. Bir buçuk yıl sonra grip oldum her tarafım giti ne koku ne tat hiçbir şey kalmadı ağrıdan uyuyamıyordum. Ama tat geri geldi.

Kuzenim de Corona oldu onun tat kaybı 1 buçuk yıldır devam ediyor sevdiği bir çok yemeği yiyemiyor yani coronanın gripten ayrıldığı yerlerden biri de bu.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Öncelikle geçmiş olsun. Ben önce Corona oldum sadece 2 gün tat kaybı yaşadım. Başka bişey yoktu. Bir buçuk yıl sonra grip oldum her tarafım giti ne koku ne tat hiçbir şey kalmadı ağrıdan uyuyamıyordum. Ama tat geri geldi.

Kuzenim de Corona oldu onun tat kaybı 1 buçuk yıldır devam ediyor sevdiği bir çok yemeği yiyemiyor yani coronanın gripten ayrıldığı yerlerden biri de bu.
Teşekkürler. Tat kaybı düzelmiyor mu sonradan hiç çaresi yok mu?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Şu anda hafif bir öksürük var bende arada bir ciğerim sanki gıdıklanıyormuş gibi. Normalde olmuyor ama aklıma gelince psikolojik olarak sanırsam öksüresim geliyor bana bulaşmış olabilir mi? @Halil014 @theali @şahin doğan

Top Bottom