Neler Yeni

Babam okul vakti zorla işe göndermeye çalışıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Sakıncası yoksa kaçıncı sınıfsın acaba?
11. sınıfa geçtim ve daha da kötüsü sayısal bölümdeyim ki sayısalım da çok iyi olmadığından ekstra bir çaba göstererekten çalışacağım
bunun yanında kapatmam gereken 10. sınıf açığı var.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Babamla zaten aramız pek iyi değil, beni asabi gördüğü için ne desem ters anlayıp agresif cevap veriyor.
İsterim ki elimi masaya vurayım konuşayım ancak bunu yaparsam ya işin sonunda evden belli süre giderim (kendi kararım ile)
ya da bir halt eline geçecekmişcesine babam fiziki yollarla cevap verir.
Bence de ki:
Baba bak sınavlarım var biliyorum bana hayat şartlarını öğretmek istiyorsun lakin ben dersime çalışayım bırak da. Bu iş hem bana göre fazla zor hem de verdikleri ücret çok az. Dalga geçiliyormuşum gibi hissediyorum en azından yaz tatilinde çalışayım.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Okula baban uyanmadan git durumu müdürle konuş sen konuşamıyorsan müdür bir şeyler yapar. Okul okumak şart olduğundan yaww bi git diyeceğini sanmıyorum.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
11. sınıfa geçtim ve daha da kötüsü sayısal bölümdeyim ki sayısalım da çok iyi olmadığından ekstra bir çaba göstererekten çalışacağım
bunun yanında kapatmam gereken 10. sınıf açığı var.
Kötü olmuş ya üzüldüm adına :(
Oturup konuşmaktan başka ne yapılabilir bilmiyorum :(

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Okula baban uyanmadan git durumu müdürle konuş sen konuşamıyorsan müdür bir şeyler yapar. Okul okumak şart olduğundan yaww bi git diyeceğini sanmıyorum.
Mesajınız için teşekkür ederim ancak konuyu tam okumadınız sanırım, şu anlık babam beni haftasonları işe gönderme niyetinde ki 11. sınıfa sayısal bölüme geçtim sayısalım kötü 10. sınıftan açığım var köpek gibi çalışmam lazım kendime ayıracak vaktim bile olmuyor.

Messinin kramponu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
Türkçe konuştuğuma bakma kutuplarda yaşıyorum
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar parçaları, Darboğaz sorunları, Hazır sistem önerileri, Dış donanım önerileri, İç donanım önerileri,
Mesajınız için teşekkür ederim ancak konuyu tam okumadınız sanırım, şu anlık babam beni haftasonları işe gönderme niyetinde ki 11. sınıfa sayısal bölüme geçtim sayısalım kötü 10. sınıftan açığım var köpek gibi çalışmam lazım kendime ayıracak vaktim bile olmuyor.

bir de sg yazısını kaldırmanız iyi olur uyarı yemeyin boşuna.
Hocam diyecek şey bulamıyorum doğrusu. Her tarafınıza bir engel var ve liseli birinin beyni kaldıramıyor ise orta 8 hiçbirşey yapamaz.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Bence de ki:
Baba bak sınavlarım var biliyorum bana hayat şartlarını öğretmek istiyorsun lakin ben dersime çalışayım bırak da. Bu iş hem bana göre fazla zor hem de verdikleri ücret çok az. Dalga geçiliyormuşum gibi hissediyorum en azından yaz tatilinde çalışayım.
İşi beğenmediğimi söylediğimde "git çöp topla o zaman" diye çıkışmıştı.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Babamla zaten aramız pek iyi değil, beni asabi gördüğü için ne desem ters anlayıp agresif cevap veriyor.
İsterim ki elimi masaya vurayım konuşayım ancak bunu yaparsam ya işin sonunda evden belli süre giderim (kendi kararım ile)
Devlete sığınabilirsin bile. Fiziki hasarların cezaları yüksek diye biliyorum.
Gerekirse annen ya da baban olsun sırf onlar kendi babalarından annelerinden dayak yediler diye kendini dövdürme. (Karşılık ver demiyorum) kendini savun.
Ankaradaysan ben gelecem. Şakam yok çok sinirlendim.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Devlete sığınabilirsin bile. Fiziki hasarların cezaları yüksek diye biliyorum.
Gerekirse annen ya da baban olsun sırf onlar kendi babalarından annelerinden dayak yediler diye kendini dövdürme. (Karşılık ver demiyorum) kendini savun.
Ankaradaysan ben gelecem. Şakam yok çok sinirlendim.
Annem babam sağolsunlar bu güne kadar hep el üstünde tuttu hatta babam 2 sene öncesinden beni çalıştırmayı düşünüyordu ona da annem karşı çıkmıştı. Ancak 11. sınıfa gelmişim bu dar vakitte yaptıkları iş değil onu geçtim bana gösterdikleri iş, iş değil.

Maalesef istanbuldayım. İşin sonu evden kaçmaya bile varacak gibi gözüküyor, param yok kalacak yerim de yok. Ancak gerekirse bunu bile yapacağım ancak işin okul boyutu da var devamsızlıktan kalmak da istemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evden kaç hocam sen.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Şikayet edersin polise
af edersin ama o nasıl baba
geçen bi olay duymuştum bir kız tıp okuyormuş ama annesi ve babası avukat olduğu için kızlarını da zorla avukat yapmışlar. kız ise hiçbir şey yapmamış. ben böyle bir şey yaşayacak olsam, "tamam anne, tamam baba" yerine önce düzgünce konuşurum, ısrar ederlerse agresifleşirim.

BobMarleyFaruk

80+ Bronze
Normalde özel konuları açmak istemezdim ancak akıl alacak başka kimsem kalmadı. Zaten sonrasında konunun kitlenmesini talep edeceğim sanırım.

Konuya cevap yazacak kişiler eksiksiz okuyarak cevap vermesini istiyorum.

Dostlar okulların açılmasına son 1 ay kala babam
arkadaşıyla konuşmuş işte düğün salonunda bana iş ayarlamış benden habersiz, beni ansızın gönderdi bir şey demedim ilk gün geçti öyle
sonrasında haftada 1 2 kere düğüne gittiğim oluyordu o da 8 saatlik yoğun çalışmanın ardından 60-70 TL alıyordum.
(60 yevmiye+bahşiş)

Önemli: babamın arkadaşıyla konuştuğumda bazen yerime gelen kız 170 TL'ye kadar kazanıyormuş. Hatta ard arda 4 gün 170 TL kazandığı bile olmuş kızın.
E zoruma gitti o da ben de aynı miktarda çalışıyoruz kız 2 günlük kazancı tekte alıyor.

ki oraya da babamın zoruyla gidiyordum.
Neyse bu adam beni çağırmayı bıraktı babam da bugün öğrenmiş ki adam beni beğenmediğinden başkasını çağırıyormuş.
Babam da annemle konuşmuş işte sanayiye (haftasonu) vereceğim olmaz böyle, en kötü gider bedavaya düğün salonunda çalışır, iş hayatını öyle böyle öğrenecek.

Annemle konuştum dedim okul vakti hani n'oluyor zaten hafta içi ders yorgunluğu yetiyor haftasonu da çalışacak mıyım ? e derslerim ne olacak vs vs.
Annem ya haftasonu parayla çalışırsın ya da ücretsiz çalışırsın dedi (kararı babam veriyor annem sadece bana seçeneği sundu.)

Özetle derdim bu düğün salonunda ki iş beni fiziki açıdan gerçekten zorluyor oluşu, okul vakti haftasonu düğün salonuna yazın da sanayiye zorla götürülecek olmam.

Diyorum hani bir tık daha hafif iş olsun vallahi sesimi çıkartmam "gerçek hayatı öğren öyle kolay hiçbir şey yok" gibisinden absürt cevaplar alıyorum.
Ben de biliyorum kolay bir şey yok zaten oturduğum yerden para kazanayım demiyorum ancak bu da çok zor benim için.
Ben annemi babamı dinlerim niyetim onlara karşı gelmek sorun çıkartmak değil o tür ergen tiplerden değilim.

Annem diyor sabahtan akşama kadar yatıyorsun, okula gidiyorum ders yoğunluğu stresi var ne yatması diyorum cevap vermiyor.
Haftasonu bari dinleneyim diyorum batıyor sanırım ona da laf yiyorum.

Ailemle anlaşamıyorum şu an sesimi çıkartmıyorum cevap vermeye çalışırsam ciddi bir şekilde kavga çıkacak.
Yani aslında sizlerden de ne tür cevap bekliyorum bilmiyorum ancak bunu birilerine anlatmam lazımdı sadece düşüncelerinizi fikirlerinizi bekliyorum ne yapmam lazım bilmiyorum.
Okurken ben sinirlendim :D hayat amelelikten mi ibraret arkadaş ne saçma bir düşünxe yapısı. Hayır tamam bari yaz tatilinde çalıştırsa haklı diyecem ama o da yok. Hadi onu da geçtim bi marangoz bi pastacıda çalıştırsa en azından okul okuyamasa em azından meslek öğrenir düşüncesindedir diyecem o da yok ne boş bir düşünce bu :D çocuğum olsa asla ona amelelik gerektiren işlere vermezdim şahsen aşırı saçma bir durumdasın umarım kurtulursun

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,133
Üyeler
161,398