Neler Yeni

Babam PC almıyor yardim

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Metin
Bütçe
5
Babama pc alalım diyorum 1 aydır bir baaklim diyor sonra hayır falan diyor bı yazı yazında mesaj atiyim aynisini

qParadox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yasin Birgin
baba arkadaslarim aliyo

lormy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Göktuğ
baba şimdi bilgisayarı almazsak çok artıcak fiyatlar bu yıl al bana çalıştığımda sana ödicem öbür yıl gidip calısıp 40k vermemi istiyosan ben daha bi şey demiyorum

Atius

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
atacan atmaca
Babanın evi geçindirdiği 1 aylık bütçeyi ve harcamaları öğren rica et bu ay ben de öğrenmek istiyorum nasıl yaptığını de ve elinize kalan parayı gör ona göre neden bakarız dediğini veya salladığını anlayabilirsin. Özel hayatına karışmak istemem ama fazlaca kalıyor ve bu sigara,akol, sağa sola gidiyorsa da ihtiyacın olduğunu benimset

spineshy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Miraç
Şu dönemde gerçekten zor baban asgari ücretle çalışıyorsa bence onu zorlamamalısın. Eğer yaşın yetiyorsa bir yerde çalışıp almayı deneyebilirsin, belki aldığın bilgisayardan tatmin olmazsın ama hiç yoktan iyidir.

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Babama pc alalım diyorum 1 aydır bir baaklim diyor sonra hayır falan diyor bı yazı yazında mesaj atiyim aynisini
bak benim eskiden bilgisyarım eba bilgisyarıydı ben yeni bilgisyar almak için para topladım babamda bunu öğrendi yok dedi ben alırım taksitle falan babamı zora sokmadım kendime ikinci el sistem topladım üstüne de eve para verdim 3 ay yaz tatili geldi yapabileceğin bi iş varsa çalış paranı bi kenara ayır form aç ikinci el sistem toplaman için yardım ederim ve ya 0 hazır sistem alırsın sen bilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,340
Son üye
Cavoo06
Top Bottom