babanı diğer normal bir pccinin mağazasına götür artık hehepsinin mağazası var(gamegarj itopya falan)Babamı nasıl ikna edebilirim
babanı diğer normal bir pccinin mağazasına götür artık hehepsinin mağazası var(gamegarj itopya falan)Babamı nasıl ikna edebilirim
deniyeceğimBir ürün ele al ve bir vatandan bir de akakçeden fiyat göster eğer aradaki 200 500 gibi farkı verecekse vatandan al
internetten bir parçayı bul birde vatanı göster fiyat farkını göster birde şey de ürün bozulunca vatan birebir değişim yapmıyor ama internettekiler yapıyor felan deZaten pc konusunda zarzor ikna ettim birde kazıklanmak istemiyorum
baban bence görmeden inanmaz sen acıbademe falan yakınsan zaten fiyat farkını söylemissindir bir itopyaya uğrat geçerken garantiyi falan söylesinlerBabam bir pc için istanbula gideceini sanmıyorumki zaten bu dönemde annem ve babamı neredeyse hiç görmüyorum (sağlıkçılar)
Mesaj otomatik birleştirildi:
deniyeceğim
Zaten stok yokkiDünyanın sonu değil.
Vatandan alabileceğin en iyi PC yi araştır bul.
Boludayımbaban bence görmeden inanmaz sen acıbademe falan yakınsan zaten fiyat farkını söylemissindir bir itopyaya uğrat geçerken garantiyi falan söylesinler
İtopyadan alıcağına hiç almasın.baban bence görmeden inanmaz sen acıbademe falan yakınsan zaten fiyat farkını söylemissindir bir itopyaya uğrat geçerken garantiyi falan söylesinler
Babana kazıklanmak istiyorsan alalım de.Babamı nasıl ikna edebilirim
mağazayı gösstersin diye sonra istediği ucuz bulduğuu yerden alsınİtopyadan alıcağına hiç almasın.