Babam tarafından tehdit edildim.

Durumu polise veya yakınlarınıza anlatabilirsiniz direk size saldırması saçma zaten laf anlıyorsa konuşmayı deneyebilirsiniz, yok hiç iplemiyor durumunda diyorsan eğer yetkililere durumu kesin anlat bir şey yapamaz merak etme.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E yuh kanka bi boşandılar diye kan davası yapsa nasıl bi kafa bu
Knk işte annemde bu yüzden boşandı zaten.Bir de eve gelse mesela ben polisi o kapidayken arasam.cunku evi biliyorum gelirim fln die tehdit ediyor bir de.Olur mu ?

Gelir döverim seni işte silahim var vururm fln
Tamam işte bunu polise anlatman lazım. Telefon konuşmasını kaydeden uygulamalar var. Polise sunabilirsin konuşma kayıtlarını. Ve bunu yapman şart gibi. Kaç yaşındasın bu arada?

Knk işte annemde bu yüzden boşandı zaten.Bir de eve gelse mesela ben polisi o kapidayken arasam.cunku evi biliyorum gelirim fln die tehdit ediyor bir de.Olur mu ?
Eve gelmesini beklemeyi önermiyorum durumu polislerle konuşman daha iyi olur, en azından eve gelmeye kalkarsa haber verirsin uzaklaştırırlar.

Bi de beyler unuttum yazmayı, kendisinin sinir hastası olduğunu bu yuzden de sinirle söyledikleri yüzünden ona bir sey demeye hakkimin olmadığını söylüyor.;))
Polise gidin hocam.
Benim babam böyle olsa telefondan kaydı açar döverim valla babamı.

Bir de birde kendinin polis tanıdıkları var mış. Bu yüzden polisi arasamda ona birsey yapamazmisim .

Bi de beyler unuttum yazmayı, kendisinin sinir hastası olduğunu bu yuzden de sinirle söyledikleri yüzünden ona bir sey demeye hakkimin olmadığını söylüyor.;))

Bir de birde kendinin polis tanıdıkları var mış. Bu yüzden polisi arasamda ona birsey yapamazmisim .
Vay be bahaneye bak hastayım polis tanıdık var sen etkisiz elamansın diyor, kanka niye uğraşıyorsun ki rahatsız oluyorsanız gidin belirtin durumu tanıdığı istediği kadar olsun korunma hakkınız var.

Vay be bahaneye bak hastayım polis tanıdık var sen etkisiz elamansın diyor, kanka niye uğraşıyorsun ki rahatsız oluyorsanız gidin belirtin durumu tanıdığı istediği kadar olsun korunma hakkınız var.
Knk icimde bi korku olustu gorunce fln elim ayağım titriyor

Hocam bana kızmayın ama harbi boş laf yapıyor. Siz her konuşmayı kayda alın her türlü küfür eder birinde. Ettiği gün koşun polise. O senin baban olacak adam gerçekten senin buna kanacağını düşünmüş😂
2. Sınıfa giden kardeşim inanmaz. Sisi galiba s*lak zannetmiş😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,270
Üyeler
189,054
Son üye
brtkdk
Geri