Abi o profil foto neduzeltemezsin, dediklerini kale alma kendi dusunceni gelistirmeye devam et.
İstesen de değiştiremezsin.Annem ve babam atatürkten nefret ediyorlar kadir mısır oğlunu dinliyolar lalegül izliyolar şeriatçılar ben bıktım artık ailemden bu görüşlerinden nasıl düzelticem ben bunları ?
DüzeltemessinAnnem ve babam atatürkten nefret ediyorlar kadir mısır oğlunu dinliyolar lalegül izliyolar şeriatçılar ben bıktım artık ailemden bu görüşlerinden nasıl düzelticem ben bunları ?
Reis hiç bulaşma, kendini boşuna yormuş olursun. Eline geçecek tek şey ailenle aranın iyice açılması olur. Bırak böyle gitsin.Annem ve babam atatürkten nefret ediyorlar kadir mısır oğlunu dinliyolar lalegül izliyolar şeriatçılar ben bıktım artık ailemden bu görüşlerinden nasıl düzelticem ben bunları ?
abart kankamİstesen de değiştiremezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta özel hayatının derde girmesini istemiyorsan ailenin yanında atatürk hakkında konuşma, konu açılırsa orta bir tutum sergile. Eğer atatürkü çok seviyorsan kendini geliştir ve onun kurduğu devlete bir katkı ol ki, yaşasaydı seninle gurur duyacak olsun
net info düzeltemesin farklı fikirleri kulak asmazlar ve tam tersi seni değiştirmeye çalışırlar bi çocuğun düşünce yapısını bi gencin düşünce yapısını değiştire bilirsin ama ebebeyin imkan yokAnnem ve babam atatürkten nefret ediyorlar kadir mısır oğlunu dinliyolar lalegül izliyolar şeriatçılar ben bıktım artık ailemden bu görüşlerinden nasıl düzelticem ben bunları ?
Bence önce normalce konuşmayı dene zaten bilinçli bir aile ise bence senle bu durumu konuşurlar düzgünce yani biz bu yüzden atatürkden nefret ediyoruz, sende bende bu yüzden seviyorum falan derdin bir şekilde anlaşırdınız veya bir birinizin görüşlerine saygı duyarsınız kapanır konuAnnem ve babam atatürkten nefret ediyorlar kadir mısır oğlunu dinliyolar lalegül izliyolar şeriatçılar ben bıktım artık ailemden bu görüşlerinden nasıl düzelticem ben bunları ?
Aileni düzeltemezsin maalesef. Düzeltmeye giriştiğinde işini kavga ve küslük ile bitiyor benimde ablam o kafada ve o kafadan biriyle nişanlandı. Annem babam öyle değil. Dayım aşırı muhafazakar bir adam ve bildiğin seyhlere falan tapıyor. Düzeltmeye çalıştık ve kavga ve küslük ile bittiAnnem ve babam atatürkten nefret ediyorlar kadir mısır oğlunu dinliyolar lalegül izliyolar şeriatçılar ben bıktım artık ailemden bu görüşlerinden nasıl düzelticem ben bunları ?