Neler Yeni

Babam ve annemi nasıl düzelticem?

wosjao

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Riwnch
Annem ve babam atatürkten nefret ediyorlar kadir mısır oğlunu dinliyolar lalegül izliyolar şeriatçılar ben bıktım artık ailemden bu görüşlerinden nasıl düzelticem ben bunları ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Annem ve babam atatürkten nefret ediyorlar kadir mısır oğlunu dinliyolar lalegül izliyolar şeriatçılar ben bıktım artık ailemden bu görüşlerinden nasıl düzelticem ben bunları ?
İstesen de değiştiremezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta özel hayatının derde girmesini istemiyorsan ailenin yanında atatürk hakkında konuşma, konu açılırsa orta bir tutum sergile. Eğer atatürkü çok seviyorsan kendini geliştir ve onun kurduğu devlete bir katkı ol ki, yaşasaydı seninle gurur duyacak olsun

Hanaz

80+ Gold
Düzeltemessin

Mert Uzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Mert Uzel
Reis hiç bulaşma, kendini boşuna yormuş olursun. Eline geçecek tek şey ailenle aranın iyice açılması olur. Bırak böyle gitsin.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,471
İsim
Sarp Yılmaz
Geçmiş olsun kardeşim düzeltemezsin sadece zamanla görmezden gelebilirsin o kadar.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
İstesen de değiştiremezsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta özel hayatının derde girmesini istemiyorsan ailenin yanında atatürk hakkında konuşma, konu açılırsa orta bir tutum sergile. Eğer atatürkü çok seviyorsan kendini geliştir ve onun kurduğu devlete bir katkı ol ki, yaşasaydı seninle gurur duyacak olsun
abart kankam

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
EREN
net info düzeltemesin farklı fikirleri kulak asmazlar ve tam tersi seni değiştirmeye çalışırlar bi çocuğun düşünce yapısını bi gencin düşünce yapısını değiştire bilirsin ama ebebeyin imkan yok

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bence önce normalce konuşmayı dene zaten bilinçli bir aile ise bence senle bu durumu konuşurlar düzgünce yani biz bu yüzden atatürkden nefret ediyoruz, sende bende bu yüzden seviyorum falan derdin bir şekilde anlaşırdınız veya bir birinizin görüşlerine saygı duyarsınız kapanır konu

Eğer yok benim ailem biraz sert daha doğrusu Bilinçsiz (günümüzdeki!!!) Tatikatlara TV'lerdeki Hocalara vs. Çok değer veren her dediğini sorgulamayan bir aile diyorsan ki böyle olduklarını tahmin ediyorum hatta muhtemelen yaşlılar her neyse o zaman hiç konuyu açma kafana takma sonuçta herkesin kendi düşünceleri olabilir düzeltemiyorsan uzatma kapat daha iyi.

-Mesela ben hem seviyorum hem sevmiyorum yani Savaşta toplumda vs. Yaptığı bazı şeyleri gayet başarılı bulup takdir ediyorum ama aynı zamanda dini yönde yaptığı bazı şeyleri ve bu şeylerin doğurduğu sonuçları vs.de doğru bulmuyorum yani benim için doğru ve yanlışları olan sıradan bir İnsan.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Aileni düzeltemezsin maalesef. Düzeltmeye giriştiğinde işini kavga ve küslük ile bitiyor benimde ablam o kafada ve o kafadan biriyle nişanlandı. Annem babam öyle değil. Dayım aşırı muhafazakar bir adam ve bildiğin seyhlere falan tapıyor. Düzeltmeye çalıştık ve kavga ve küslük ile bitti

Top Bottom