Neler Yeni

Babama kredi çektirip laptop aldıracağım ACERNİTRO16 RTX4050 İ513500H iyi midir?

s31ndler

80+
Babana kredi çektirip laptop almak... elindeki laptop yetiyorsa böyle bir şey yapma.
Hocam elime böyle bir fırsat geçmiş, bir daha da geçmeyecek. Elimdeki kozu sonuna kadar kullanmalıyım. UCUZ LAPTOP ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİZ HOCAM. "Kaliteli olsun, pahalı olsun." bakışıyla yaklaşıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hmm bilgim yok o konuda ama alan kişiler memnun bu laptopu.
Hocam fiyatına göre harika, f-p çok iyi, o konuda bir şey demiyorum. Canlı yayını çok izlemedim bende.

yusakaraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yuşa Kara
Instagram
creepersia
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198301028968/
Discord
yusakaraa
Çok iyiymiş bu, %100 srgb ekran da var.

Hocam ama benim babam ayıptır söylemesi, biraz eski kafalı bir adam. "ben internetten almam, internetten bir şey alınmaz." diyor. Mağazadsn almıştık önceki laptopu da. Nasıl ikna edebilirim babamı?
14 gün koşulsuz şartsız iade var online alışverişte. bunu anlat, buna rağmen mağazadan alırım diyorsa beyin ölümü gerçekleşmiş demektir sağlık olsun. :p

s31ndler

80+
14 gün koşulsuz şartsız iade var online alışverişte. bunu anlat, buna rağmen mağazadan alırım diyorsa beyin ölümü gerçekleşmiş demektir sağlık olsun. :p
Hocam mağazadan aldığımıza o kadar pişman olduk ki laptop defalarca servise gitti, değiştirmediler, aylarca uğraştık, en sonunda tüketici hakem heyetine başvurduk, 1 sene oldu, mağdur olduk. Babam da bunun farkında, 14 günlük iade hakkı gerçekten de harika bir durum. Bunu babama anlatacağım, beni dinleyecektir eminim, bana hak verecek, vermeli.

yusakaraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yuşa Kara
Instagram
creepersia
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198301028968/
Discord
yusakaraa
Hocam mağazadan aldığımıza o kadar pişman olduk ki laptop defalarca servise gitti, değiştirmediler, aylarca uğraştık, en sonunda tüketici hakem heyetine başvurduk, 1 sene oldu, mağdur olduk. Babam da bunun farkında, 14 günlük iade hakkı gerçekten de harika bir durum. Bunu babama anlatacağım, beni dinleyecektir eminim, bana hak verecek, vermeli.
Kesinlikle vermeli hocam geçtim bir sorun olmasını tamamen keyfii bile iade edebiliyorsunuz bazı ürünler dışında. (kulaklık vb gibi ürünler hijyen nedeniyle veya hat takılan cihazlar güvenlik nedeniyle edilemeyebiliyor).

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
uğur demirel
Merhaba arkadaşlar, aylar önce aldığım laptop ayıplı çıkması sebebi ile thh'ye başvurmuştuk ve bizi haklı buldular, değişim kararı verdiler ancak ben babama "baba aldığımız laptop ucuz olduğu için dandikti, daha iyisini alalım, uzun seneler kullanayım." dedim, o da "hallederiz oğlum." dedi. Ayıplı malın fatura bedeli 12 bin TL, üstüne kredi çekip para katacağız, sizce değer mi? Başka önerisi olan var mı?
baba kredi cektirme yerine söyle öneride bulanuyam kredi vade farksız taksit yapan yerler misal amozon ben öyle almıstım 25599 tl 6 taksit yaptım aylık 4266.50 tl ödeme yapıyorum kredi cektirip faiz ödeme bende kendi kredi kartımla aldım arastır değerlendir

baba kredi cektirme yerine söyle öneride bulanuyam kredi vade farksız taksit yapan yerler misal amozon ben öyle almıstım 25599 tl 6 taksit yaptım aylık 4266.50 tl ödeme yapıyorum kredi cektirip faiz ödeme bende kendi kredi kartımla aldım arastır değerlendir
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLP79D6F?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details aldıgım cihaz bu bak 140 tdp değeri mevcut

s31ndler

80+
Kesinlikle vermeli hocam geçtim bir sorun olmasını tamamen keyfii bile iade edebiliyorsunuz bazı ürünler dışında. (kulaklık vb gibi ürünler hijyen nedeniyle veya hat takılan cihazlar güvenlik nedeniyle edilemeyebiliyor).
Hocam şimdi, eskileri biliyorsunuz inatçı oluyorlar ama ikna etmek zorundayım da kredi işi nasıl olacak? Ben şimdi başka bir ilde okuyorum, thh kararı memleketteki adrese gitmiş, ben de 1 hafta sonra orada olacağım. Babam hallederiz falan dedi, bakalım nasıl olacak?

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Hocam bizim kredi kartımız yok, o yüzden.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLP79D6F?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details aldıgım cihaz bu bak 140 tdp değeri mevcut

konu çok garibime gitti kredi çektirip aldıracağım :D
Öğrenci adamın parası olmaz hocam, mecbur çekecek ;)

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Hocam şimdi, eskileri biliyorsunuz inatçı oluyorlar ama ikna etmek zorundayım da kredi işi nasıl olacak? Ben şimdi başka bir ilde okuyorum, thh kararı memleketteki adrese gitmiş, ben de 1 hafta sonra orada olacağım. Babam hallederiz falan dedi, bakalım nasıl olacak?

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Hocam bizim kredi kartımız yok, o yüzden.

Öğrenci adamın parası olmaz hocam, mecbur çekecek ;)
:D yaşınız kaç hocam

s31ndler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Kenan
Merhaba arkadaşlar, aylar önce aldığım laptop ayıplı çıkması sebebi ile thh'ye başvurmuştuk ve bizi haklı buldular, değişim kararı verdiler ancak ben babama "baba aldığımız laptop ucuz olduğu için dandikti, daha iyisini alalım, uzun seneler kullanayım." dedim, o da "hallederiz oğlum." dedi. Ayıplı malın fatura bedeli 12 bin TL, üstüne kredi çekip para katacağız, sizce değer mi? Başka önerisi olan var mı?
Acaba ilk ürünün problemi neydi? Nasıl ortaya çıktı ilk bulgular?

Bu arada bütçeniz 30bin ise 1 ay daha sabredin. Amazon Prime Day yakında.

s31ndler

80+
Acaba ilk ürünün problemi neydi? Nasıl ortaya çıktı ilk bulgular?

Bu arada bütçeniz 30bin ise 1 ay daha sabredin. Amazon Prime Day yakında.
Hocam valla ölü piksel falan vardı, sıkıntılıydı yanii. Sonuçta haklı çıktık, hakkımızı yedirmedik. Hocam bakalım nasıl olacak, beklemek istemiyorum artık :(

Top Bottom