Babama S24 Fe aldım iyi mi? yaptım?

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
580
Beyler babamın iş telefonu bozuldu ve acil bugun icinde telefon almamiz gerekiyordu 25k butcemiz vardi bende s24 fe ve adaptor aldim adaptorde EP-T2510N telefona 25.200 adaptore 500₺ verdim uzun süre götürürmü babamı? Birde yanında başka bir şey almam gerekiyormu sizce teşekkür ederim

Adaptör olarak başka bir adaptör alsanız daha iyi.https://www.akakce.com/sarj-adaptoru/en-ucuz-spigen-powerarc-arcstation-pe2105-45-w-type-c-hizli-fiyati,687360982.html
bu tarz bir şey bakabilirsnız

Beyler babamın iş telefonu bozuldu ve acil bugun icinde telefon almamiz gerekiyordu 25k butcemiz vardi bende s24 fe ve adaptor aldim adaptorde EP-T2510N telefona 25.200 adaptore 500₺ verdim uzun süre götürürmü babamı? Birde yanında başka bir şey almam gerekiyormu sizce teşekkür ederim
Telefonu çok iyi yapmışsınız babanızı çooook uzun süre götürür

Nakit mi taksitle mi aldınız ?

Hayırlı olsun kardeşim babanıza. :)
Ben ucuz Realme C55'Den devamke! 😂 😂 😂

uzun süre götürür de adaptör sahte diye kontrol ettiniz mi

Güzel telefon, iyi yapmışsınız. O adaptör 4 ay sonra telefonu patlatır onu belirteyim

uzun süre götürür de adaptör sahte diye kontrol ettiniz mi
Yok hocam bi forumda gordum bunu tavsiye edenler olmuş bunu aldım bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel telefon, iyi yapmışsınız. O adaptör 4 ay sonra telefonu patlatır onu belirteyim
Allah Allah hocam valla bi konuda gordum bunu onerenler vardi baya bende o yuzden aldim insallah bi sorun yasamayiz

Yok hocam bi forumda gordum bunu tavsiye edenler olmuş bunu aldım bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alla alla hocam valla bi konuda gordum bunu onerenler vardi baya bende o yuzden aldim insallah bi sorun yasamayiz
Hocam her zaman orijinal adaptör kullanın. Sırf 500 liradan kurtulayim diye 25 bin liranızı çöpe atmayın.

(Bu arada "Allah Allah" diye yazarsanız daha güzel olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,532
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri