Arda Fisher
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 580
Telefonu çok iyi yapmışsınız babanızı çooook uzun süre götürürBeyler babamın iş telefonu bozuldu ve acil bugun icinde telefon almamiz gerekiyordu 25k butcemiz vardi bende s24 fe ve adaptor aldim adaptorde EP-T2510N telefona 25.200 adaptore 500₺ verdim uzun süre götürürmü babamı? Birde yanında başka bir şey almam gerekiyormu sizce teşekkür ederim
Nakit mi taksitle mi aldınız ?Beyler babamın iş telefonu bozuldu ve acil bugun icinde telefon almamiz gerekiyordu 25k butcemiz vardi bende s24 fe ve adaptor aldim adaptorde EP-T2510N telefona 25.200 adaptore 500₺ verdim uzun süre götürürmü babamı? Birde yanında başka bir şey almam gerekiyormu sizce teşekkür ederim
Nakit hocamNakit mi taksitle mi aldınız ?
Eyvallah hocamHayırlı olsun kardeşim babanıza.
Ben ucuz Realme C55'Den devamke!![]()
![]()
![]()
uzun süre götürür de adaptör sahte diye kontrol ettiniz miBeyler babamın iş telefonu bozuldu ve acil bugun icinde telefon almamiz gerekiyordu 25k butcemiz vardi bende s24 fe ve adaptor aldim adaptorde EP-T2510N telefona 25.200 adaptore 500₺ verdim uzun süre götürürmü babamı? Birde yanında başka bir şey almam gerekiyormu sizce teşekkür ederim
Yok hocam bi forumda gordum bunu tavsiye edenler olmuş bunu aldım bendeuzun süre götürür de adaptör sahte diye kontrol ettiniz mi
Allah Allah hocam valla bi konuda gordum bunu onerenler vardi baya bende o yuzden aldim insallah bi sorun yasamayizGüzel telefon, iyi yapmışsınız. O adaptör 4 ay sonra telefonu patlatır onu belirteyim
Hocam her zaman orijinal adaptör kullanın. Sırf 500 liradan kurtulayim diye 25 bin liranızı çöpe atmayın.Yok hocam bi forumda gordum bunu tavsiye edenler olmuş bunu aldım bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alla alla hocam valla bi konuda gordum bunu onerenler vardi baya bende o yuzden aldim insallah bi sorun yasamayiz
Adaptör orijinal değilmiydi? Ben orijinal diye aldim yorumlarda orijinal demis herkesHocam her zaman orijinal adaptör kullanın. Sırf 500 liradan kurtulayim diye 25 bin liranızı çöpe atmayın.
(Bu arada "Allah Allah" diye yazarsanız daha güzel olur