Çözüldü✓ Babamı ikna edemiyorum

Genel anlamda ebeveynler görüp, dokunup almak istiyor bu paraya.
Vatan'da hem diğer şirketlere göre ucuz hem canlı canlı satıyor. O yüzden sıcak bakıyorlar.
Genelde ucuz olmuyor ama çok ucuz sistemler yakaladığım da oluyor. Ben de vatandan sistem toplamıştım zamanında 😀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kanka o inatsa bende inatım.
bunu almak istiyorum kaçırmak istemiyorum.
Vatandan kazık yemek hiç istemiyorum.
O sistem bitti çoktan…

Genel anlamda ebeveynler görüp, dokunup almak istiyor bu paraya.
Vatan'da hem diğer şirketlere göre ucuz hem canlı canlı satıyor. O yüzden sıcak bakıyorlar.
https://www.itopya.com/pch-attack_h19920 bunu düşünüyorum gayet uygun İstanbul İtopya bayiisinde var mıdır?

Genelde ucuz olmuyor ama çok ucuz sistemler yakaladığım da oluyor. Ben de vatandan sistem toplamıştım zamanında 😀

O sistem bitti çoktan…
yok bro bitmedi ekran kartınıda tekrar eklemişler hâlâ aynı

O sistem bitti çoktan…
Ekran kartını pny seçip alınıyor aynı fiyata bende

https://www.itopya.com/pch-attack_h19920 bunu düşünüyorum gayet uygun İstanbul İtopya bayiisinde var mıdır?

yok bro bitmedi ekran kartınıda tekrar eklemişler hâlâ aynı
Evet bir alt modeli eklemişler sanırım ama o da iyi tabi.

İtopya mağazasına yakınsanız gidin stok olduğu sürece toplarlar sanırım.

Kardeşimsin ben senin yerinde olsam 8k ya 2. elden rx 6600lü sistem çok rahat dizerdim. bisiklet vs bir süre sonra gerçekten sıkıyor.

Kardeşimsin ben senin yerinde olsam 8k ya 2. elden rx 6600lü sistem çok rahat dizerdim. bisiklet vs bir süre sonra gerçekten sıkıyor.
pc için bütçem 8k değil bisiklet için 8k

Evet bir alt modeli eklemişler sanırım ama o da iyi tabi.

İtopya mağazasına yakınsanız gidin stok olduğu sürece toplarlar sanırım.
yok değişmemiş aynı bro

pc için bütçem 8k değil bisiklet için 8k
Anladım babanız almayacak diye söylemiştim. Yanlış anlamışım sanırım ben sizin yerinizde olsam bilgisayar alınacaksa sabredip direksiyon seti ve vr set alırdım ya da hazır yaz gelmişken arkadaşlarınızla güzelce tatil yapın bilgisayarınız alınana kadar çok iyi olur mental açıdan.

Anladım babanız almayacak diye söylemiştim. Yanlış anlamışım sanırım ben sizin yerinizde olsam bilgisayar alınacaksa sabredip direksiyon seti ve vr set alırdım ya da hazır yaz gelmişken arkadaşlarınızla güzelce tatil yapın bilgisayarınız alınana kadar çok iyi olur mental açıdan.
tatile çıksam iyi güzelde döndüğümde yine zam gelirse daha da morelim bozulur 😂

tatile çıksam iyi güzelde döndüğümde yine zam gelirse daha da morelim bozulur 😂
ahahaha bisikleti bu kadar takmayın çoğu kişi alıp bir süre sonra balkona bodruma çürümeye bırakıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,450
Üyeler
195,629
Son üye
Ezenlik
Geri