Mükemmel.Öğeyi denetle yapıp laptop'un fiyatını yükselt.
2 yıl idare eder bozulur diyorum sonra o kadar para verdik niye bozuldu babamın yuzunede diyemem bakamam bozuldu diyede eğer laptopta herhan gibi bşr parça bozulursa tüm sistem çöp olur
Video var mı bunlarla ilgiliDostum masaüstünün daha performanslı olduğundan bahset diyecem de benzer vaka bizim ailede var. hemen şu epic savunma gelir "odadan odaya taşıyamıyon"
konuşmaya çalış işte durumunuz şuanlık iyi değilse üzmeye değmez babanı ama varsa sadece laptop diyorsa daha iyi olduğunu anlatmaya çalışEvde pc yok incele yapmam telefon var tek
var diye biliyorum youtubeda bolca fakat link olarak bilmiyorum inşallah çok güzel bir bilgisayarın olur gönlüne göre2 yıl idare eder bozulur diyorum sonra o kadar para verdik niye bozuldu babamın yuzunede diyemem bakamam bozuldu diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Video var mı bunlarla ilgili
Durum var paramız hazır fakat hayatında hiç kasa kullanmadığı için babam istemjokonuşmaya çalış işte durumunuz şuanlık iyi değilse üzmeye değmez babanı ama varsa sadece laptop diyorsa daha iyi olduğunu anlatmaya çalış
hocam 2 yılda bozulmazda mesela üzerine su döktünüz yanlışlıkla kesinlikle tüm laptopu unutun bu tip şeylerden bahsedin2 yıl idare eder bozulur diyorum sonra o kadar para verdik niye bozuldu babamın yuzunede diyemem bakamam bozuldu diye
2 yıl idare eder bozulur diyorum sonra o kadar para verdik niye bozuldu babamın yuzunede diyemem bakamam bozuldu diye