Neler Yeni

Yardım Babamı pc almaya nasıl ikna edebilirim

Senerr

80+ Bronze
böyle yazınca zengin sanmayın bizi hocam sadece babam oyunlara tutkulu o yüzden hala daha şu oyun neden 1k şu ekipman neden pahalı demez elinden geldiğince en iyisini yapar
Ya bizde hayalim dedik zenginsin demedik ki ? Hemen savunmaya geçmene gerek yok. Bende böyle bir baba olmak istiyorum sadece. :cautious:

Bor4

80+ Bronze
Ya bizde hayalim dedik zenginsin demedik ki ? Hemen savunmaya geçmene gerek yok. Bende böyle bir baba olmak istiyorum sadece. :cautious:
savunmaya geçmedim kral sakin ol açıklama yaptım çünkü yazdığım mesajı okyunca açıklama gereği duydum

Senerr

80+ Bronze
O parayı 2 işte çalışıp kazanamayan var geliriniz yine kötü değil ama ortalama. Yani kira ve eğer aileyi komple hesaba katarsak almaması çok normal. İstersen giriş seviyesi bir sistem al onla başla 7 ila 9k arası paraya toplama. Sonra sonra yükseltirsin kendinde çalışırsın bir yerde. Babana biraz destek çıkarsan alınır o veya parçaları tek tek alırsın. Ben 12 yaşındayken babam kıyamayıp güzel bir laptop almıştı hiç unutmam şu an iyi bir sistemim var bir daha babama sistem aldırmak istemiyorum. Bazı babalar teknoloji işine parayı basıyor, bazıları vermiyor ikisi de normal. Babanın kıyametini bil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada 8 yaşında güzel pc istemek neymiş ya ? :confused:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,329
Üyeler
165,337
Son üye
gatsu19