Neler Yeni

Babamı Yeni PC Almasına Nasıl İkna Ederim?

RmzDayi

80+ Silver
şu dönemde birçok insan işinden oluyor, iş yerleri kapanıyor, vs vs vs bu durumda bırak bilgisayar almayı çikolata bile almak için para isteme.

Lucifer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Toprak Yılmaz
o zaman alıcam diye neden söz versinki be
Kardeşim mesajlarını okudum bence şansını çok zorluyorsun adam seni üzmemek için söz vermiştir elinden gelse niye almasın?

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ya işe gireceksin ya da para kazanacaksın bir yoldan. Bunu anlamıyormusun?
Herşeyi anlayabilecek yaştasın. Burada böyle bir konu açmak hala hayat ve dünya hakkında hiçbir şey yaşamadığını gösteriyor.

Lucifer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Toprak Yılmaz
Ya işe gireceksin ya da para kazanacaksın bir yoldan. Bunu anlamıyormusun?
Herşeyi anlayabilecek yaştasın. Burada böyle bir konu açmak hala hayat ve dünya hakkında hiçbir şey yaşamadığını gösteriyor.
Derslerimde başarılıyım demiş 2 takdir 3 teşekkür almış,LGS'de 279 puan almış muhtemelen şu an meslek lisesinde okuyordur.
Kolaya kaçmaya çalışıyor istese rahat rahat çalışabilir fikrimce.
Babasının maddi durumu yok çocuk üzülmesin diye söz vermiş hala zorluyor babasını.
Ben olsam almam.

EmZoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Cengiz Delibaşı
Derslerimde başarılıyım demiş 2 takdir 3 teşekkür almış,LGS'de 279 puan almış muhtemelen şu an meslek lisesinde okuyordur.
Kolaya kaçmaya çalışıyor istese rahat rahat çalışabilir fikrimce.
Babasının maddi durumu yok çocuk üzülmesin diye söz vermiş hala zorluyor babasını.
Ben olsam almam.
lise 1 e kadar 2 taktir aldım gerisi teşekkür ve lgs de heyecanıma yenik düştüm o senin kararın

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berat Elmas
babanla bu konuyu konuş. ne yaparsam yeni pc alırsın diye sor. ve dedini yap. alamazsa kendi paranı biriktirip almaya çalış. emin ol sen paranı biriktirken babanda sana yardımcı olur

cavo444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kemal ALPDEMİR
10 Yıldır Yeni Pc İstiyorum Be Yardım Edin
Genç kardeşim öncelikle derslerinde başarılı olacaksın. Anne ve babanın senden dersler haricinde olmanı istediği kişi olmak için çaba göstereceksin. Onlarla dostane bir ilişki kuracaksın. Ailenin maddi durumu var ve sana pc almıyorsa sende bazı şeyleri görüp güven duymadıkları içindir. Gerçekçi ol. Öz eleştiri yap kendine. Herşeyi doğru yaptın mı gerçekten?

Menadobe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Onur Menteşe
Babanın seni görüp pc alayım demesi lazım. Senin pc aldırmaya uğraşmadan. Ona sadece oyun oynacağını söylersen yüksek ihtimal kabul etmeyecek. Pcnin Geleceğe dönuk bir yatırım oldugunu soylemek iyi bir fikir olabilir.

Top Bottom