Kardeşim mesajlarını okudum bence şansını çok zorluyorsun adam seni üzmemek için söz vermiştir elinden gelse niye almasın?o zaman alıcam diye neden söz versinki be
Derslerimde başarılıyım demiş 2 takdir 3 teşekkür almış,LGS'de 279 puan almış muhtemelen şu an meslek lisesinde okuyordur.Ya işe gireceksin ya da para kazanacaksın bir yoldan. Bunu anlamıyormusun?
Herşeyi anlayabilecek yaştasın. Burada böyle bir konu açmak hala hayat ve dünya hakkında hiçbir şey yaşamadığını gösteriyor.
lise 1 e kadar 2 taktir aldım gerisi teşekkür ve lgs de heyecanıma yenik düştüm o senin kararınDerslerimde başarılıyım demiş 2 takdir 3 teşekkür almış,LGS'de 279 puan almış muhtemelen şu an meslek lisesinde okuyordur.
Kolaya kaçmaya çalışıyor istese rahat rahat çalışabilir fikrimce.
Babasının maddi durumu yok çocuk üzülmesin diye söz vermiş hala zorluyor babasını.
Ben olsam almam.
Heyecana mı yenik düştün? Bahane bulmaya devam et. Ortaokul en kolay dönemlerden biri ve 2 takdir düşük bir rakam. Başarılıyım diye kendini kandırma.lise 1 e kadar 2 taktir aldım gerisi teşekkür ve lgs de heyecanıma yenik düştüm o senin kararın
Genç kardeşim öncelikle derslerinde başarılı olacaksın. Anne ve babanın senden dersler haricinde olmanı istediği kişi olmak için çaba göstereceksin. Onlarla dostane bir ilişki kuracaksın. Ailenin maddi durumu var ve sana pc almıyorsa sende bazı şeyleri görüp güven duymadıkları içindir. Gerçekçi ol. Öz eleştiri yap kendine. Herşeyi doğru yaptın mı gerçekten?10 Yıldır Yeni Pc İstiyorum Be Yardım Edin