Neler Yeni

Babamı Yeni PC Almasına Nasıl İkna Ederim?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Benim bilgisayarım fanları traktör sesi cikartiyordu bende gittim letgoya satılığa koydum bir kaç parça kaldı satılmayan babam gelip bana oğlum parçaları sat gerisini bana bırak dedi sende böyle bir şey deneyebilirsin ama her babada ise yarar mı bilmem?

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Buğra
10 Yıldır Yeni Pc İstiyorum Be Yardım Edin
git babanın yanına baba böyle böyle bilgisayar istiyorum ama seni de ekonomik olarak zorlamak istemiyorum de babanın ekonomik durumu uygun mu sor önce eğer olumlu bir geri dönüş alırsan sen minimum giderini baban da maksimum bütçesini belirtsin eğer süreç olumlu geçerse bütçem şu pc önerin dersin ADAMIN DURUMU YOKSA HİÇ ZORLAMA NE BABANI ÜZ NE HAYAL KIRIKLIGI YAŞA

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,001
İsim
Buğra
sabredilmiyoki artık
kardeş ailen olablritesi olsa elinden geleni yapar bak bi baba için çocuğuna imkan sağlayamamak istediklerini yapamamak çok ağır gelir adamı zora sokma sende biraz anlayış göstermelisin senin de hakkın tabii ki oyun oynamak idare etmeyi bilmen gerekiyor belki yazın ufak tefek bi işte çalışablrsin ama şu sıkıntılı süreçten geçerken ülke darlama adamı

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
sana tavsiyem çekilişlere katıl illa PC çekilişi olmasına gerek yok iphone de olabilir bu sıra çağrı taner fln çok sık çekiliş yapıyor, iphone çekilişi pc çekilişi felan onlara katıl iphone fln çıkarsa da satarsın parasıyla pc alırsın. bence çıkmaz fln deme şansını dene

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Kanka bak bence hiç zorlamaya gerek yok babanın maddi durumu düşük benim babamın maddi durumu orta durumda ben yazılımcı olmak istiyorum şu ana kadar hiç teşekkür getirmedim hepsi takdir ve ortalamam 95.5'in altına düşmedi şuan 8.sınıfım kendimiz geçen yaz bir dükkan açmıştık anneme ben çok ısrar edince o seneki gelirin 3500 TL si ile bana bir PC aldılar.Eğer maddi durumu olsaydı alırdı emin ol baban da seni üzmek istemiyordur sen derslerini yüksek tut öyle kandırmacalara hiç gerek yok sadece babana geleceğe dair umut ver. LGS'de aldığın puan çok kötü heyecan sadece bahane bilen insan neden yapamayacağını düşünüp heyecanlandın benim hedefim 460 puan en kötü 440 puan ve büyük ihtimalle başaracağım.Kısaca toparlayım BENCE HİÇ UĞRAŞMA ALDIRMAYA MADDİ DURUMU OLSA ALIR.

Agzip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Eren Günaydın
ailemin maddi durumu çok kötü kiradayız yine şükür yaşadığıma
kanka o zaman fazla üstlerine gitme baban sana olmaz diyordur ama alamadığı için kendini kötü hissediyordur kendin yazın çalış al annenini babanı üzme

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Melih Samed Gönül
Bende 15yasindayim aylık 100-150 bazen artı 200falan harçlık alıyorum bayramlarda 50-20ne varsa abimden anlamdan veriyorlaedi bir baktım 600tl olmuş gittim anakart aldım baktim bizimkilerde yardım etmeye başladı şuan 2.ayimdayim ram anakart kasa SSD tamam ekran kartı islemxi kaldı onuda onlar alacak tek yapacağın derslerine çalışmak benim de lgsden 363ve düz lisedeyim aslında yapabilirdim matematiği yanlış kodladigim için böle bir duruma düştüm 20net Türkçe 10net ing 9nrt ink 8n din 15n fen 0n matematik

1inciyim

80+
İkna edemezsin. Kredi kartin varsa sen abartmadan bir sey toplicaksin baban ödeyecek. (Durumu var mi yok mu o onemli tabi ki dusunceli olunmali)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,571
Üyeler
159,176
Son üye
emre973728
Top Bottom