Neler Yeni

Babamı Yeni PC Almasına Nasıl İkna Ederim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Tufan Kürşat
Güzel kardeşim dua ile Allah'tan iste ama hayırlısını. Duan kabul olana kadar duayı bırakma.. Sırf bilgisayar için değil ayakkabının bağı bile kaybolsa Allah'tan iste.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Buğra Ünal
Durumları el veriyosa bir nebze de olsa ısarar edebilirsin ama durum farklıysa ısrarcı olman pekde doğru olmaz. Ders başarısı eğer imkan veriyosa pc aldırmak için çok büyük etken olabilir.

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
okulda harclik veriyosa annen yada baban her gun kenara para atabilirsin oyle
damlaya damlaya gol olur

EmZoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Cengiz Delibaşı
Güzel kardeşim dua ile Allah'tan iste ama hayırlısını. Duan kabul olana kadar duayı bırakma.. Sırf bilgisayar için değil ayakkabının bağı bile kaybolsa Allah'tan iste.
her akşam dua ediyorum

EmZoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Cengiz Delibaşı
sana tavsiyem çekilişlere katıl illa PC çekilişi olmasına gerek yok iphone de olabilir bu sıra çağrı taner fln çok sık çekiliş yapıyor, iphone çekilişi pc çekilişi felan onlara katıl iphone fln çıkarsa da satarsın parasıyla pc alırsın. bence çıkmaz fln deme şansını dene
çıkmıyoki herşeye katıldım

EmZoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Cengiz Delibaşı
şu dönemde birçok insan işinden oluyor, iş yerleri kapanıyor, vs vs vs bu durumda bırak bilgisayar almayı çikolata bile almak için para isteme.
benim kumbaram var ve para biriktirmeye başladığım her zaman paran varmı diyor bende vermek zorunda kalıyorum

EmZoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Cengiz Delibaşı
Dostum durumunuzu bilmiyorum ama dolar olmuş 6.5 lira euro olmuş 7 lira. Belki baban ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemdedir.
evet fiyatlar artıyor düşerlerse euro dolar filan anında babama göstermek istiyorum

EmZoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Cengiz Delibaşı
5x30 150 okula gitttigin saatler belli kahvaltini yap okula git paranı biriktir ilk bi kasa al onlarda sana yardım etmeye çalıscaklardir umarim
5x30 değil haftanın 2 günü tatil 30-8= 22 22x5= 110 tl ama kasa alırsam doğru söylüyorsun bana yardım edicektir

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Melih Samed Gönül
5x30 değil haftanın 2 günü tatil 30-8= 22 22x5= 110 tl ama kasa alırsam doğru söylüyorsun bana yardım edicektir
Ama hemen atlama mesela incehesabin cuma günü indirimleri oluyor ben onu aldım 244tlye 300tllik Rami aldım ucuzluklari kontrol et ilk ucuzlari al sonrs pahalilari alirsin

Top Bottom