Neler Yeni

Babamı Yeni PC Almasına Nasıl İkna Ederim?

Hyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Serdar Ali Azazi
Twitter
NorthwestHyper
Facebook
serdarali.azazi
Hem çalıştırmıyor hem almıyorlarsa yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Mecburen mezun olup çalışınca kendin biriktirip alırsın. Eğer yine de ikna etmeyi denemek istiyorsan çalışmak istediğini ciddi bir şekilde söyle. Rahatsız et onları. 3 seçenekleri olur. Ya sana alırlar ya çalışmana izin verirler ya da dövebilirler. Riskli bir girişim. Şimdiden bol şans.

EmZoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Cengiz Delibaşı
Hem çalıştırmıyor hem almıyorlarsa yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Mecburen mezun olup çalışınca kendin biriktirip alırsın. Eğer yine de ikna etmeyi denemek istiyorsan çalışmak istediğini ciddi bir şekilde söyle. Rahatsız et onları. 3 seçenekleri olur. Ya sana alırlar ya çalışmana izin verirler ya da dövebilirler. Riskli bir girişim. Şimdiden bol şans.
ailem beni asla dövmedi dövmezde ama yine denerim

EmZoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Cengiz Delibaşı
bence aileni zor duruma sokamak için parçaları tek tek alabilirsin. indirimleri takip et mesela ilk ay ram birkaç ay sonra ekran kartı gibi.
evet de ben daha bilgisayar toplayamaya bilirim

EmZoom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Cengiz Delibaşı
bence aileni zor duruma sokamak için parçaları tek tek alabilirsin. indirimleri takip et mesela ilk ay ram birkaç ay sonra ekran kartı gibi.
yani ne alacağımı bilmiyorum parça olarak

Symbol

80+
Okul bahşişini biriktirmek uzun zaman alır ancak kötüde olsa en azından 3000G'li APU sistem toplamana yardımcı olur.

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
Yazın bir işe gir ve çalış zaten üstünü baban tamamlayacaktır merak etme.

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Acaba şu anki bilgisayarım kötü diyorsun ya ama acaba onla çok vakit geçiriyormusun bende babam dan PC istediğim zaman bana sen bu kötü bilgisayarla bu kadar çok oynuyorsun sana iyi bilgisayar alsam hiç kalkmazsın demişti yani eğer sende bilgisayarinla çok vakit geçiyor san belkide bu yüzden almıyor olabilir yani bilmiyorum tabi de çok oynuyormusun felan da yine soylelyim dedim belki yardımcı olurum diye

Bide babanda istedigin PC nasıl yani gidip 3,5 , 4k PC varken gidip sen 10k istiyorsan oyuzden olabilir m

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
tuna
kanka ben aldırcam dedim ki ya derslerimi açcam + oyun oynuyucam baba al beni kırma bütün arkadaşlarım çok iyi oynuyo ben kafamı çeviremiyorum arkadaşlarım off mis oynuyo beni dışlıyolar . bence bunu yaz kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,313
Üyeler
164,646
Son üye
consinov
Top Bottom