Dandelion
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 217
- İsim
- Yusuf
- cik_cik_cikk
- Steam
- YusufBeyN
Bilgisayarıma yeni ekran kartı taktım siyah ekran veriyordu sadece güvenli modda girebiliyordum babam evde dedi her ay senin garanti ile mi uğraşacağız (biraz araba sürüyor PC yi garantiye götürmek için ) cengiz diye bı arkadaşını aradı bak bu internet kafeci senin sorunu çözer dedi adamla anlaşmaya çalışıyorum ama olmuyor bildiğin kardeşim senin ram kastiriyordu onu çıkarttım diyen tiplerden gibi geldi bana adama diyorum ki acaba driver çakışması oluyor olabilir mi ısrarla şunu diyor : "Kardeşim sen kendin söylüyorsun Windows deneme sürümü kurmuşsun onda öyle şeyler olur bide deneme sürümünde güncelleme yapmışsın biz sana CD den Windows kurarız (abi benim bilgisayarın önü cam CD rom yok ki)olsun kardeşim onu hallederiz bir şekilde "
Yani adam yeni ekran kartında siyah ekran ve ekran gitme sorununu Windows deneme sürümüne bağlıyor babamda garanti ile uğraşamam diyor bak bu adam internet kafeci diyor ne yapayım bilemedim siz ne diyorsunuz
Yani adam yeni ekran kartında siyah ekran ve ekran gitme sorununu Windows deneme sürümüne bağlıyor babamda garanti ile uğraşamam diyor bak bu adam internet kafeci diyor ne yapayım bilemedim siz ne diyorsunuz