papara alarkadaşlar mehaba yıllardır telefondan videolarını izlediğim çok istediğim hayalini kurduğum bir oyun vardı bana bilgisayar alındı yaklaşık 1 yıl önce babama bu oyunu alabilirmiyiz diyince olmaz kartıma bişey olur diye geveledi alacağım yer steam bu arada işte babalar böyle hele benimkisi gibi yaşlıysa anlamıyolar böyle şeyleri her neyse yani hayalini kurduğum bi oyun steamde yaz indiriminde steamden oyun alsam babamın telefonuna doğrulama kodu vesayre gidermi acaba
papara alarkadaşlar mehaba yıllardır telefondan videolarını izlediğim çok istediğim hayalini kurduğum bir oyun vardı bana bilgisayar alındı yaklaşık 1 yıl önce babama bu oyunu alabilirmiyiz diyince olmaz kartıma bişey olur diye geveledi alacağım yer steam bu arada işte babalar böyle hele benimkisi gibi yaşlıysa anlamıyolar böyle şeyleri her neyse yani hayalini kurduğum bi oyun steamde yaz indiriminde steamden oyun alsam babamın telefonuna doğrulama kodu vesayre gidermi acaba
Alacağın oyun bütçesi kadar sanal kart açsın baban mobil bankacılık ile. Sanal karttan alışverişi yaptıktan sonra sanal kartı kapatsın. En güvenli online alışveriş yöntemi buarkadaşlar mehaba yıllardır telefondan videolarını izlediğim çok istediğim hayalini kurduğum bir oyun vardı bana bilgisayar alındı yaklaşık 1 yıl önce babama bu oyunu alabilirmiyiz diyince olmaz kartıma bişey olur diye geveledi alacağım yer steam bu arada işte babalar böyle hele benimkisi gibi yaşlıysa anlamıyolar böyle şeyleri her neyse yani hayalini kurduğum bi oyun steamde yaz indiriminde steamden oyun alsam babamın telefonuna doğrulama kodu vesayre gidermi acaba
Migrostan 5 tl ye ininal al parayı at al. Papara daha iyi tabi ama 3 hafta da falan geliyo yaz indirimleri bitecek.arkadaşlar mehaba yıllardır telefondan videolarını izlediğim çok istediğim hayalini kurduğum bir oyun vardı bana bilgisayar alındı yaklaşık 1 yıl önce babama bu oyunu alabilirmiyiz diyince olmaz kartıma bişey olur diye geveledi alacağım yer steam bu arada işte babalar böyle hele benimkisi gibi yaşlıysa anlamıyolar böyle şeyleri her neyse yani hayalini kurduğum bi oyun steamde yaz indiriminde steamden oyun alsam babamın telefonuna doğrulama kodu vesayre gidermi acaba
Knk ulkemizin super ekonomisi sagolsun ne kaykay ne bisiklet ne bi hobi edinemiyorum 5 yıl oncesinin bilgisayari var evimde 5 yildir beles oyun oynuyorum agazim kokuyo artik baska oynicak guzel oyunda yok ki sende sanirim bilmiyosun fiyatlar 2.5 katina cikicak yaz indiriminden sonra oyun almak icin son sansim son eglencem bilhisayardi onuda yapma diyosun ne yapiyim ben zaten mahallemizde sikintili biyer duzgun arkadas yok mahallede adam akilli bi cocuk ben olabilirim soyle bana ben geri gelmeyecek cocuklumda napiyim soyle banakardeşim oyun da oynamayıver. yaptığın, yapmasan bile tasavvur ettiğin olay bile başlı başına hırsızlık. Yakışmadı
sanal kart oluştur uygulamadan bişi olmazarkadaşlar mehaba yıllardır telefondan videolarını izlediğim çok istediğim hayalini kurduğum bir oyun vardı bana bilgisayar alındı yaklaşık 1 yıl önce babama bu oyunu alabilirmiyiz diyince olmaz kartıma bişey olur diye geveledi alacağım yer steam bu arada işte babalar böyle hele benimkisi gibi yaşlıysa anlamıyolar böyle şeyleri her neyse yani hayalini kurduğum bi oyun steamde yaz indiriminde steamden oyun alsam babamın telefonuna doğrulama kodu vesayre gidermi acaba