Babasıyla samimi olan varmı ?

napıyon lan dingil diyip ensesine vuruyorum bişi yapmıyo arada odama sürüp karanlıkta ayağımı tutup peuvvvv yapıyo

bende samimiyim ama çok hijyeniğim. mesela abim tişörtüme dokunursa hemen değiştiririm.

bende samimiyim ama çok hijyeniğim. mesela abim tişörtüme dokunursa hemen değiştiririm.
o huy bendede var biri herhangi bişeyime dokununca ya temizliyorum ya değiştiriyorum.

o huy bendede var biri herhangi bişeyime dokununca ya temizliyorum ya değiştiriyorum.
oh be sonunda benim gibi birini buldum :D ama nedense karantinadan sonra oldu.

hatta abimin bastığı yerlere basmamaya çalışıyorum. en iyisi bence.
Sencede azcık abartı değilmi ?
Ayrıca bişi merak ettim ya abin heryere basarsa ozaman uçarak mı geziyorsun evin içinde ? :D

Sencede azcık abartı değilmi ?
Ayrıca bişi merak ettim ya abin heryere basarsa ozaman uçarak mı geziyorsun evin içinde ? :D
bende hiç istemuyorum ama elimde değil :( yok o zaman ayağımın altına kolonya döküyorum.

bende hiç istemuyorum ama elimde değil :( yok o zaman ayağımın altına kolonya döküyorum.
benim en kötü huyum annemde bundan şikayetçi bi bardağı 2 3 defa su içip değiştiriyorum

benim en kötü huyum annemde bundan şikayetçi bi bardağı 2 3 defa su içip değiştiriyorum
yok ben o kadar değilim. ama kola içtiğim bardakta su içmem.

Bana karşı çoğu zaman samimi oluyor ama bazen ciddi konularda sanki hiç sıcak davranmamış kadar ciddi oluyor o zaman biraz geriliyorum. Tabii güçleri elinde bulundurmak istiyor olabilir hani bu kadar rahat davranıyoruz abartmasın tarzında sorun olmuyor genellikle. Kısacası orta diyebilirim yine de samimiyet durumuna.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,167
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri