o huy bendede var biri herhangi bişeyime dokununca ya temizliyorum ya değiştiriyorum.bende samimiyim ama çok hijyeniğim. mesela abim tişörtüme dokunursa hemen değiştiririm.
oh be sonunda benim gibi birini buldumo huy bendede var biri herhangi bişeyime dokununca ya temizliyorum ya değiştiriyorum.
yok bende bayadır var o huy sevmiyorum eşyalarıma falan dokunulmasınıoh be sonunda benim gibi birini buldumama nedense karantinadan sonra oldu.
hatta abimin bastığı yerlere basmamaya çalışıyorum. en iyisi bence.yok bende bayadır var o huy sevmiyorum eşyalarıma falan dokunulmasını
Sencede azcık abartı değilmi ?hatta abimin bastığı yerlere basmamaya çalışıyorum. en iyisi bence.
bende hiç istemuyorum ama elimde değilSencede azcık abartı değilmi ?
Ayrıca bişi merak ettim ya abin heryere basarsa ozaman uçarak mı geziyorsun evin içinde ?![]()
benim en kötü huyum annemde bundan şikayetçi bi bardağı 2 3 defa su içip değiştiriyorumbende hiç istemuyorum ama elimde değilyok o zaman ayağımın altına kolonya döküyorum.
yok ben o kadar değilim. ama kola içtiğim bardakta su içmem.benim en kötü huyum annemde bundan şikayetçi bi bardağı 2 3 defa su içip değiştiriyorum
Bana küt kafa diyo. Acaba küt kafa mıyımBana eşşoğlu eşşek diyo ama o benim babam![]()