Babaya telefon tavsiyesi

Merhaba, babanız için aradığınız fiyat bandına göre olan en uygun olabilecek seçenek benim için “Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G” modeli olacaktır. Hem dahili hafıza, hem de geniş mAh desteği uzun yıllar boyunca kullanılabilir bir cihaz olarak babanız için ideal olacaktır.
 
Ben maks 10 demiştim ama , m14 iş görüyorsa diğerlerine bakmama gerek var mı yoksa üzerine ekliyip
x9a, m34, note 12 pro ya çıkayım mı?
 
Şimdi bana babaya gidecek bir telefon tavsiyesi gerek. Minimum kaç lira harcamam lazım. Uzun pil ömrü ve batarya yeter. Gerisi ortalama olsa da olur. En fazla 10k olsun ama illa 10klık bir telefon olmasın. Mümkün olduğu kadar ucuz bir şey lazım.
kaçak xiomi üstüne tanımam bütçene göre yapıştır en üstünü al 7500 vardı en son aldım böyle bir telefon yok kendi fiyat çevresini resmen dağıtıyor.
bir de yanlış anlamazsan çıtır hasarlı ihone xs maxlar varsa çok ucuza gidiyor onlardan alabilirsin kabını taktınmı farkı yok zaten
 
Samsung M14 yeterli olacaktır. Şarjı da uzun süre dayanıyor.
 
10larca saat araştırarak aldım m14 kesinlikle
6.5klık fiyatıyla tam bir fp
6000mah bataryası güzel dayanaklı ekranı
hızlı işlemcisi
güzel kamerası
herşeye güzel dedim ama bu fiyata göre
Kamerası çok iyi değil bu arada.
 
Şimdi bana babaya gidecek bir telefon tavsiyesi gerek. Minimum kaç lira harcamam lazım. Uzun pil ömrü ve batarya yeter. Gerisi ortalama olsa da olur. En fazla 10k olsun ama illa 10klık bir telefon olmasın. Mümkün olduğu kadar ucuz bir şey lazım.
Standart bir babaysa ver eline a34 ü 10 yıl boyunca kullanır :kizginpeepo: (Telefon yaşarsa daha fazla bile olabilir :kappa:)
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,963
Mesajlar
10,961,082
Üyeler
195,486
Son üye
asikyazgan
Geri
Top