Anlatmak istediğim bu zaten denk diyebilmek için bir çok alan da yakın işler yapması lazım ama alakaları yok maalesef kendi alanı olan oyunlar da yakın performans vermeleri denk yapmıyor maalesef.Çok sınırda
Anlatmak istediğim bu zaten denk diyebilmek için bir çok alan da yakın işler yapması lazım ama alakaları yok maalesef kendi alanı olan oyunlar da yakın performans vermeleri denk yapmıyor maalesef.Çok sınırda
Bu kartları alan 4K oynamayacaktır sizin anlamadığınız bu. Kartların kullanım alanlarını da göz önünde bulundurmak gerekiyor.Anlatmak istediğim bu zaten denk diyebilmek için bir çok alan da yakın işler yapması lazım ama alakaları yok maalesef kendi alanı olan oyunlar da yakın performans vermeleri denk yapmıyor maalesef.
Tartışmadan çözelim o zaman benim görüşümü geçelim tomshardware gibi bir yerin listesine gidelim 3060ti ile de aynı fpsleri veriyor zaten neredeyse bu sebeple denklik kıyası alt ve üst performansa kalıyor sadece oyun için bakarsanız e o zaman da patlıyor bu arkadaş maalesef bu sebeple denk demek yanlış ama şu da bir gerçek ben de 3060ti dengi diyerek kendisine haksızlık etmiş olduğum bir gerçek ikisinin arasın da diyebiliriz ama denk diyemedim yav maalesef ne 3060ti'ya ne 3070'e ara da kalmış gerçekten:Bu kartları alan 4K oynamayacaktır sizin anlamadığınız bu. Kartların kullanım alanlarını da göz önünde bulundurmak gerekiyor.
Hocam psu bomba biraz yav e tier.Alınabilir.
gene de fiyatina göre iyi bence hocam yaHocam psu bomba biraz yav e tier.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Söylemesi ayıp anakartta baya cırt
Değil bence :/gene de fiyatina göre iyi bence hocam ya
12400f biraz abartı olmamış mıAlacak varsa kasaya bakmasın, sonradan değiştirilir. Değiştirmesiniz de olur, sorun yaşamazsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RTX 3070/i5-12400F
Hocam inan güncel takip etmiyorum kartı aldığımdan beri emin değilim maalesef ama psu mutlaka değişmeli illa alıcam derseniz ki bence 40xx serisini beklemek daha mantıklı yeni nesil intel ve amd işlemciler de geliyor yatırım tavsiyesi değildir.gene de fiyatina göre iyi bence hocam ya
3060 in bileşen kalitesi daha iyi ben ona yönelirdimbu mu 3060 lı olan mı gaminggendeki