EFI Shell
80+ Gold
Dahası
İp adresiniz görünüyor.ulan 70 olan internet 1 e düştü gelir arıza mı ne olmuş bu hıza şükredecek hale geldim
İp adresiniz görünüyor.ulan 70 olan internet 1 e düştü gelir arıza mı ne olmuş bu hıza şükredecek hale geldim
sağolun hocamda sorgulattığım zaman bağcılar diyor ama ben orada oturmuyorumİp adresiniz görünüyor.
hocam bir daha karşılaşırsan fatih mahallesini de sorar mısın? kötü internetten yaşlandım1000 mbps hızında olan gigafiber Bağcılara geliyor.Önceden yanlış bilmiyorsam belediye ile ilgili bi sorun vardı.3 gündür gigafiber çekmeye başladılar.1 aya kadar çınar mah. olur dedi çalışan.
Gelir gelmez port mu almamız lazım nasıl olacak bu işkanka bence sizin orayada gelir yüzde 90 ihitmalle. geçen yıl çınar ve güneşliye gelcekti iptal oldu .
İşte 100'e bile razıyım sen düşün Kayseri olunca...kanka hangi mahalle geçen yıl çınar a gelcekti gelmedi daha yeni geliyor ve 1000mbps varken neden 100 ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
dua et
çınar mahallesindemisinBizim binaya ne zaman gelcek ya karşı sokaklar full fiber buralar vdsl
Yok bağçılarda değilimçınar mahallesindemisin
vallaha çok anlamam ben port felan çınar mah izin verildiyse orayada izin vardır türknet hızlı gelir vakit nakittir çünkü onlar içinGelir gelmez port mu almamız lazım nasıl olacak bu iş
Döşendiği zaman ne yapmamız lazım hemen internetimi değiştireyim ben ttnet kullanıyorumvallaha çok anlamam ben port felan çınar mah izin verildiyse orayada izin vardır türknet hızlı gelir vakit nakittir çünkü onlar için
İldemde bile 100 alıyorum nerde vermiyorlar 100 üİşte 100'e bile razıyım sen düşün Kayseri olunca...
Eskişehir bağları (kablolar çalınıyor akıllanmadılar hırsız ne yapsın fiber optiği döşe işte)İldemde bile 100 alıyorum nerde vermiyorlar 100 ü
türkneti ara gigafiber ile abone olmak istiyorum diyegeldiği zaman bağlarlarDöşendiği zaman ne yapmamız lazım hemen internetimi değiştireyim ben ttnet kullanıyorum