DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Benelli kalite olarak çok daha kaliteli bence ama Türkiye'de yaşıyorsak yedek parçaya dikkat etmek gerekiyor.
Benelli hakkinda neden öyle düşünüyosun tam olarak cf nk125 gelirse evet alicam ama benelli şık duruyor en kötü ihtimalle 1 yıl bile idare etmez mi
125NK gelecek bu sene 150 değil, Benelli yi önermeme sebebim ise ucuz bir İtalyan elektrik tesisatı sorunlu ve bloğu dandik.nk150 nin 24 modeli cıkıcakmı bende 60k civarına başlangıç motoru alıp drift l gibi veya öneriniz varsa sonra 250nk ya yükseltmeyi planlıyorum
Mt ye geçmek için 6 7 Bin kilometre yeterli neticede 250cc ye geçecek 07 09 vs degilmt 25 nasıl öneri la adamı mı öldürcen
Mesaj otomatik birleştirildi:
MT serisi çok ufak tecrübe ile sürülecek motorlar değil hocam baya bir birikim gerektirir sıkıntılı motorlar bolca şans gerekli ölmemek için
yani oda var tabi125NK gelecek bu sene 150 değil, Benelli yi önermeme sebebim ise ucuz bir İtalyan elektrik tesisatı sorunlu ve bloğu dandik.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mt ye geçmek için 6 7 Bin kilometre yeterli neticede 250cc ye geçecek 07 09 vs degil
Benelli patlayan bomba gibi, Bajaj al geç bu sene CF nin 125cc modelleri gelince de satar CF alırsın tecrübe kazanınca da ehliyeti yükseltip R/MT 25.
Bajaj125 CC naked modelleri ile ilgileniyorum. Sizce hangisi alınır bütçe 100k
125nk ya aşık oldum şuan olsa onu alırdım direk. 125s kullanıcıları ile konuştuğumda hiç sorun yaşayan duymadım125NK gelecek bu sene 150 değil, Benelli yi önermeme sebebim ise ucuz bir İtalyan elektrik tesisatı sorunlu ve bloğu dandik.
İzmit de oturuyorum ben ve burada sorun yaşayan çok maalesef, riske gireceğine Bajaj al geç ve evet 125NK çok iyi.125nk ya aşık oldum şuan olsa onu alırdım direk. 125s kullanıcıları ile konuştuğumda hiç sorun yaşayan duymadım
Arada 10k fark olması ve bajajin bazı yanlardan kötü olması yüzünden emin olamıyorum. Qj modelleride olabilirİzmit de oturuyorum ben ve burada sorun yaşayan çok maalesef, riske gireceğine Bajaj al geç ve evet 125NK çok iyi.
Hocam motor küçük, büyük, şekilli yada şekilsiz, konforlu yada konforsuz olması önemli değil. Bloğu dağıtmasın yeterli. Blok eşit denilirse diğer seçeneklere bakarım. Benellinin bloğu bajajın bloğundan kötü dendi genel olarak bende bajaj düşünüyorum suanlik. Ne kadar görünüşte daha kötü olsada, ampul kullansa da ve pahalı olsa da suanlik bajaj düşünüyorumBenelli küçük ve konforsuz bence..
Konfor aranmaz mı motorda yaHocam motor küçük, büyük, şekilli yada şekilsiz, konforlu yada konforsuz olması önemli değil. Bloğu dağıtmasın yeterli. Blok eşit denilirse diğer seçeneklere bakarım. Benellinin bloğu bajajın bloğundan kötü dendi genel olarak bende bajaj düşünüyorum suanlik. Ne kadar görünüşte daha kötü olsada, ampul kullansa da ve pahalı olsa da suanlik bajaj düşünüyorum
Bisikletten geçtiğim için problem yokKonfor aranmaz mı motorda ya