ADSL olanları söylüyorum.Azerbaycan da hangi internet firmaları var?
Peki Artvin'de oturan kuzenimin CS'de 80, Rize'de oturan benin 1600 ping almasıPing değerleri genellikle vekil sunucu uzaklığı ile alakalıdır. Mümkünse aynı altyapıyı kullanan komşularından hız, gecikme ve jitter değerlerini iste ona göre seçim yap hocam.
Jitter ve ping, ne kadar düşükse o kadar iyidir.
Aleykum selamUninet Güzel duruyor. Ekstra hız da veriyorlarmış.
Yakınlarında bir yerlerde kullanan varsa deneyimlerini iste.
Türkiye'den Selamlar![]()
O vekil sunucuyu da aşar.Peki Artvin'de oturan kuzenimin CS'de 80, Rize'de oturan benin 1600 ping alması?
Bilmem online sadece CS ve VALORANT oynuyorum. VALORANT'da da 1200 gördüm valla.O vekil sunucuyu da aşar.
Altyapın sorunlu olabilir veya oyunun seni attığı sunucu ile senin internete bağlandığın sunucu arasında sorun olabilir.
Sadece CS'de mi oluyor?
bir şey sormak istiyorum ben speedtest sitesinde girip test yaptığımda ping 35 çıkıyor ama oyunlarda hep 100 150 200 oluyor bunun sebebi sunucu uzaklığımı?O vekil sunucuyu da aşar.
Altyapın sorunlu olabilir veya oyunun seni attığı sunucu ile senin internete bağlandığın sunucu arasında sorun olabilir.
Sadece CS'de mi oluyor?
Türk Telekom Hız Testi (turktelekom.com.tr)Bilmem online sadece CS ve VALORANT oynuyorum. VALORANT'da da 1200 gördüm valla.
Hayır, vekil sunucu ile alakalı değil.bir şey sormak istiyorum ben speedtest sitesinde girip test yaptığımda ping 35 çıkıyor ama oyunlarda hep 100 150 200 oluyor bunun sebebi sunucu uzaklığımı?
Tabi dediğim pingler her zaman olmuyor bazen oluyor. Şu anda pingler 80-100 falan. Bazen 300 ping alıyorum. Valla evde de rahat bulamıyorum modemin olduğu yere gidecem kablo ile bağlanmak için kovuyorlar ödev yapacam diyeTürk Telekom Hız Testi (turktelekom.com.tr)
Bi' sonuçlarını paylaşır mısın?
Wi-Fi ile bağlandığın için olabilir, modem ile alakalı olabilir, altyapı ile alakalı olabilir, bilgisayarının adaptörü ile alakalı olabilir yani daha bir çok etkeni olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır, vekil sunucu ile alakalı değil.
Jitter değeri ve oyunun bulunduğu sunucuya uzaklığından kaynaklanabilir. Wi-Fi ile kullanıyorsan bundan da olabilir.
kablo ile bağlanıyorumTürk Telekom Hız Testi (turktelekom.com.tr)
Bi' sonuçlarını paylaşır mısın?
Wi-Fi ile bağlandığın için olabilir, modem ile alakalı olabilir, altyapı ile alakalı olabilir, bilgisayarının adaptörü ile alakalı olabilir yani daha bir çok etkeni olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır, vekil sunucu ile alakalı değil.
Jitter değeri ve oyunun bulunduğu sunucuya uzaklığından kaynaklanabilir. Wi-Fi ile kullanıyorsan bundan da olabilir.
Türk Telekom Hız Testi (turktelekom.com.tr)
Üstteki linkten test yapıp, sonuçlarını paylaşır mısın?