DaffyGraphic
80+ Silver
Tabiiki baklava.Hamza Efendi Baklava çok çok çok güzel. Hani kilosu 130 lira. O kadar. Ama Hasan Masat Künefe de çok güzel.
Sizce hangisi?
Tabiiki baklava.Hamza Efendi Baklava çok çok çok güzel. Hani kilosu 130 lira. O kadar. Ama Hasan Masat Künefe de çok güzel.
Sizce hangisi?
bizim burda baklavanın kilosu 35tl 50tlden fazlaya satanlar çok abartıyodur diyo dükkanın sahibiPara?
Dün babamın zoruyla baklava aldım. 112.50 girdi bana bir kilo baklava
Bu adamlar ürünlerinde kullandıkları tereyağını kendi mandıralarında üretiyor. Doğal.bizim burda baklavanın kilosu 35tl 50tlden fazlaya satanlar çok abartıyodur diyo dükkanın sahibi
benim aldığım yerde baya sağlam yapıyor işini fıstığı basıyor elini korkak alıştırmıyor yağ konusunu bilmiyorum ama bir kg baklavaya 115tl fazlaBu adamlar ürünlerinde kullandıkları tereyağını kendi mandıralarında üretiyor. Doğal.
Antep fıstığını içine basıyorlar.
Gerçekten doğal bir şeker kullanıyorlar şeker hastası biri anlattı.
Hani belki biraz fazla kar payı bırakmışlardır ama bu adamlar hak ediyor.
Nerde yaşıyorsun?Hamza Efendi yediniz mi hiç?
Künefe 65 TL falan. Baklava obenim aldığım yerde baya sağlam yapıyor işini fıstığı basıyor elini korkak alıştırmıyor yağ konusunu bilmiyorum ama bir kg künefeye 115tl fazla
AdanaHatay'lı olarak künefe tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerde yaşıyorsun?
Belli ben Hatay'dayım Hamza Efendi övüyon falan buralardan olduğunu anladımAdana
yanlış yazmışım hocam baklava fazla diyecektimKünefe 65 TL falan. Baklava o
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adana
Ya e mi fazla ama 50 60 liraya güzel yapan bir yer yok benim bildiğim Adana da.yanlış yazmışım hocam baklava fazla diyecektim
hatayda var ben 35tlye alıyorumYa e mi fazla ama 50 60 liraya güzel yapan bir yer yok benim bildiğim Adana da.
Napçaksın tatlıyı , alıcan acılı adanayı offfHamza Efendi Baklava çok çok çok güzel. Hani kilosu 130 lira. O kadar. Ama Hasan Masat Künefe de çok güzel.
Sizce hangisi?
Lan sus canım çekiyorNapçaksın tatlıyı , alıcan acılı adanayı offf