Baldurs Gate 3 alınır mı?

Darfex

80+
Reaksiyon skoru
46
oyun steam da indirimle 26 dolara düşmüş herkes çok övmüş ama ben hayatımda hiç sıra tabanlı oyun oynamadım önerir misiniz?

oyun steam da indirimle 26 dolara düşmüş herkes çok övmüş ama ben hayatımda hiç sıra tabanlı oyun oynamadım önerir misiniz?
Sakın kafa ile oynaman lazım. Uzun oyun, konuşmaları falan geçip oynucaksan alma çünkü derin bir hikayesi ve oynanışı var

Dünyanın en iyi 2 rol yapma oyunundan birj baya kaliteli diğeride disco elysium kesinlikle oynanmali.
Sabırlı olman lazim bir fight 30 dakika 1 saat sürebiliyor baya stratejik dediğim gibi yardım istersen veya oyun hakkında bir şey sormak istersen sorabilirsin 90 saatim var bg3 de discoda 40

Oynadığım en iyi oyunlardan birisi (ben tabi BG1 ve BG2 yi de oynamıştım çıktıklarında onun da etkisi var), ama bekonun da dediği gibi hikaye odaklı oyun, eğer dikkatin kolay dağılıyorsa, hızlı sıkılıyorsan seni sarmayabilir. Bir de open world oyunu, linear bi şekilde gitmiyor, seçenekler çok fazla, o özgürlük bir çok insanı bayabiliyor.

Eğer FRP/RPG tarzını seviyosan ve yukardaki durumlar sorun değilse kesinlikle öneririm.

Geri