hocam oyun hakkında hiçbir şey bilmiyorum izlemedim. ne tür oynayan bi insana hitap eder? ve oyun bir noktadan sonra bayma yapıyor mu veya oyun bitti diyeceğiniz bir nokta oluyor mu? ben mekanikleri, mantığı ve itemleri hoşsa vakit ayırıp güçlenmeli farm yapmalı oyunları çok seviyorum bana göre mi bu
Baldur's Gate 3 uzun diyolagları ve yazıları olan bir oyun. Önce onu söyleyeyim, kimisi uzun yazılardan sıkılabilir.
Hikaye ağırlıklı olduğu için hikayesi, dünyası sararsa sonuna kadar acaba ne olacak diye ilerlersin.
Hatta hikaye boyunca aldığın kararlara göre olaylar değiştiği için bitirdikten sonra benim gibi tekrar oynamak da isteyebilirsin.
Onun dışında oyunda bir ekibi yönetiyorsun, sıra tabanlı aksiyonu var.
Yanına çayını alıp yapacağın hamleleri düşünüyorsun, yormuyor adamı.
Bİr sürü farklı sınıf, ırk ve skill var. Çok farklı kombinasyonlar yapabilyorsun.
Action RPG oyunları gibi aynı düşmanı defalarca kesip item düşürme olayı da yok.
Örnek veriyorum bir ejderhayı bir kere kesersin ve ne düşüyorsa onu düşürür.
Hikaye boyunca karşılaştığın düşmanlardan ya da soyduğun karakterlerden çok güçlü eşyalar edinebiliyorsun.
Bu da dünyayı keşfetmeyi önemli hale getiriyor eğer güçlenmek istiyorsan.
Daha fazla şey yazarım da uzatmak istemiyorum. Oyunu alıp 2 saat deneyip iade edebilirsin ama 2 saatte çok bir şey görmüş olmazsın.
Benim tavsiyem indirimdeyken paraya kıyıp oynamak lazım. Türkçe desteği de var.