- Reaksiyon skoru
- 203
- Konu Sahibi Konu Sahibi
asla, gel ben sana 1 saatte oyunun ne olduğunu öğreteyim kral. sen oyna ben yayında izlerken anlatırım. eğer keşfetmeyi seviyorsan, keşfederken bulacağın itemlerle karakterini geliştirmek seni mutlu ediyorsa bu oyuna en az 100 saatini gömersin. savaşta öyle sürekli değil zaten arada bir oluyor. bi de öyle pataküte dalabileceğin bi savaş mantığında işlemiyor oyun. ben de senin gibiydim hiçbir şey bilmiyor ve zevk almıyordum ama her şey bir anda gelişti ne olduğunu anlayamadım. eklemek istersen steam arkadaşlık kodum: 425255693Kral 2 3 saat kadar oynadım. Savaşlar beni çok sıktı bide ne yapacağım pek anlamadan rastgele saldırı yapıyordum. Bir daha şans vermeyi düşünüyorum ama oynadığım 2 3 saatin yüzde 90ı savaşla geçti. Hep böyle mi devam ediyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca her karakterin kendine göre hikayesi, görevleri vs var oynadıkça oynayasın geliyor kiminle aranı iyi tutup tutmayacağın sana kalıyor her karar senin kararın öldür, kaldır, yatır, dost ol, düşman ol... harika bir şeyasla, gel ben sana 1 saatte oyunun ne olduğunu öğreteyim kral. sen oyna ben yayında izlerken anlatırım. eğer keşfetmeyi seviyorsan, keşfederken bulacağın itemlerle karakterini geliştirmek seni mutlu ediyorsa bu oyuna en az 100 saatini gömersin. savaşta öyle sürekli değil zaten arada bir oluyor. bi de öyle pataküte dalabileceğin bi savaş mantığında işlemiyor oyun. ben de senin gibiydim hiçbir şey bilmiyor ve zevk almıyordum ama her şey bir anda gelişti ne olduğunu anlayamadım. eklemek istersen steam arkadaşlık kodum: 425255693