Neler Yeni

Baldurs gate3 alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
Merhaba dostlar Baldurs gate 3 almayı düşünüyorum sizce alınır mı kararsız kaldığım konular izometrik bakış açısına sahip olması sıra tabanlı olması ve sanırım oyunun çoğu yerinde tek karakter yerine 4 karakter kullanıp yönetmemiz gerekiyormuş bunları düşününce sizce alınır mı fikrinizi yazarsanız sevinirim

Wanhedaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eda
Alınır kitlesi sağlam bir oyun beni sarmadı.

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Aykut
Biz senin sevip sevemeyeceğini nasıl bilebiliriz? Oyun yılın ödülünü aldı kaliteli bir oyun ama dediğin sebepleri sen sevmiyorsan eziyet gibi gelebilir. Yani sana kalmış. Bu nasıl soru aaaa

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Mehmet
Z kuşağına göre bir oyun değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz senin sevip sevemeyeceğini nasıl bilebiliriz? Oyun yılın ödülünü aldı kaliteli bir oyun ama dediğin sebepleri sen sevmiyorsan eziyet gibi gelebilir. Yani sana kalmış. Bu nasıl soru aaaa
Buranın amacı bir şeyler hakkında fikir almak işine gelmiyorsa kullanma bu kadar kolay

CupOk

80+ Bronze
Bir yerden deneme şansın varsa dene öyle al. Şahsen oyun çok güzel alınır ama sen beğenir misin bilemem

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
Arif
Z kuşağına göre bir oyun değil.
Çok saçma bi genelleme olmuş hocam. Z kuşağı da gayet severek oynadı. 170 saatim var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba dostlar Baldurs gate 3 almayı düşünüyorum sizce alınır mı kararsız kaldığım konular izometrik bakış açısına sahip olması sıra tabanlı olması ve sanırım oyunun çoğu yerinde tek karakter yerine 4 karakter kullanıp yönetmemiz gerekiyormuş bunları düşününce sizce alınır mı fikrinizi yazarsanız sevinirim
Hocam daha önce hiç sıra tabanlı oynanışa sahip bir oyun oynamamıştım. İlk defa BG3 ile deneyimledim bu türü ve aşırı hoşuma gitti. Saçma sapan taktikler uygulayabilmek. Savaşların zor olmasından ötürü sürekli kişiyi kafa yormaya sürükleyen ve stratejik düşündürmeye çalışan bir oyun ve bu benim çok hoşuma gitti. Zaten sahnelerin her birinde özenilerek çekilmiş sinematiklerden bahsetmiyorum bile. Bence bi alın 2 saat deneyin, oynayın. Beğenirseniz devam edersiniz beğenmezseniz iade edersiniz.

Top Bottom