Balıkesir 6.1 Şiddetinde Deprem!

6.2 mi 5.8 diye telefona bildirim geldi google sağolsun 2 saniye sonra izmir konakta hissettim

bilgisayar başında kola çekirdek yapıyordum telefona bildirim geldi 3-4 saniye sonra sallanmaya başladı kardeşim TV yi tutmaya çalışmak için ayağa kalktı tuttum masanın altına fırlattım

bilgisayar başında kola çekirdek yapıyordum telefona bildirim geldi 3-4 saniye sonra sallanmaya başladı kardeşim TV yi tutmaya çalışmak için ayağa kalktı tuttum masanın altına fırlattım
Deprem sırasında masanın altına girilmez bir daha yapmayın.

Kütahya Domaniç den hissettim tarla çalışıyorduk çeşmenin başında oturuyordum betonun sallandığını bütün Müslüman kardeşlerime geçmiş olsun

Balıkesir de 6.1 şiddetinde deprem oldu. İstanbul da şiddetli hissettim. Google deprem olmadan birkaç saniye önce uyarı gönderdi. Herkese geçmiş olsun.

Daha geçenlerde rusyada 8 küsur büyüklüğünde deprem oldu bildiğim kadarıyla bir bina bile yıkılmadı ama Türkiye'de 6.1 depremde 3-4 bina yıkıldı suan haberlerde gösteriyorlar Allah korkusun yarın birgün 8 büyüklüğünde deprem olsa ülkenin yarısı belkide yıkılır ve buna hala önlem alınmıyor

Geri