Bana askeri oyun önerir misiniz?

Itonlyconcernsme

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
172
Hikayeli asker oyunu var mı acaba böyle gizli ajan gibi takıldığımız adam vurduğumuz tabancayla veya yumrukla milleti patakladığımız. Cod serisi var galiba ondan da önerebilirsiniz.

Hikayeli asker oyunu var mı acaba böyle gizli ajan gibi takıldığımız adam vurduğumuz tabancayla veya yumrukla milleti patakladığımız. Cod serisi var galiba ondan da önerebilirsiniz.
Cod mw serisinin hepsi, World at War vesaire de olur nostalji olsun dersen, Bf'de olabilir ama Cod'un yeri bende ayrı. Ajan olarak hitman serisini önerebilirim eski-yeni fark etmiyor birçoğunu oynadım ve öneririm.

Hitmane bakabilirsin, metal gear solid olabilir

İsteklerinize bakarak gizlilik, yumruklama, tabancayla vurma, hikayeli ve silahla vurma bana göre sisteminizle de en uygun olabileceğini düşündüğüm;

1- Crysis 1 - 2 - 3
2- Farcry 3
3- Prototype 1 - 2 ( bu biraz daha kaotik )

call of duty world war 2 / battlefield serisi şahsen cod ww2 öneririm güzel oyundur

İsteklerinize bakarak gizlilik, yumruklama, tabancayla vurma, hikayeli ve silahla vurma bana göre sisteminizle de en uygun olabileceğini düşündüğüm;

1- Crysis 1 - 2 - 3
2- Farcry 3
3- Prototype 1 - 2 ( bu biraz daha kaotik )
Prototype oynadım,farcry ısınamadım crysis de oynadım ama cod mw serisine bakacağım galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hitmane bakabilirsin, metal gear solid olabilir
Hitman oynadım 3.oyunu ama askeri istiyorum biraz.

Spec Ops- The Line

Hikayeli asker oyunudur. Çok iyi senaryosu var film gibi resmen.

Dostum isteğinle alakasız olabilir ama metro serisini mutlaka oyna oyun zor mor ama o hikayeyi unutamıyorum ben aklımdan silinsede tekrar oynasam.

hitman oynıyabilirsin fiyatıda uygun

Prototype oynadım,farcry ısınamadım crysis de oynadım ama cod mw serisine bakacağım galiba.

Hitman oynadım 3.oyunu ama askeri istiyorum biraz.
call of duty ww2 var

wolfenstein

Geri