Neler Yeni

Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın kafası

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Sizce bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diye düşünmek ne kadar mantıklıdır? Bana göre mantıklı.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen birisi ultra mega muhteşem ötesi fevkalade derecede cimridir, bencildir. O yılan sana dokunmadığı zamanda da hala yılan. Başkalarına zarar verecek.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Mantıksız, bencilce bir düşünce. Üzücü ki toplumun yarısından fazlası bu düşünceye sahip. Herkes kendi menfaatine bakıyor. Toplumun, genelin menfaati çoğunluğun umrunda değil. Kendilerini kurtarma derdindeler sadece. Bana ilişmediği sürece de yılan kime karışıyorsa karışsın diye geziyorlar doğal olarak. Katılmadığım bir düşünce yapısı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,327
İsim
Diyarhan
Durumuna göre mantıklı olsada çok bencilce bir düşünce. O yılan elbet sana da dokunur.

Juiclair0

80+ Silver
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen birisi ultra mega muhteşem ötesi fevkalade derecede cimridir, bencildir. O yılan sana dokunmadığı zamanda da hala yılan. Başkalarına zarar verecek.
Farklı bi bakış açısı

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,209
İsim
Oğuz Oğuz

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O yılan döner dolaşır yine sana dokunur
Mantıksız, bencilce bir düşünce. Üzücü ki toplumun yarısından fazlası bu düşünceye sahip. Herkes kendi menfaatine bakıyor. Toplumun, genelin menfaati çoğunluğun umrunda değil. Kendilerini kurtarma derdindeler sadece. Bana ilişmediği sürece de yılan kime karışıyorsa karışsın diye geziyorlar doğal olarak. Katılmadığım bir düşünce yapısı.
İnsanlar ne yaptığı umrumda değil insanların üzerine kafa yormak bana saçma geliyor ve herkesin kendini düşünmesi mantıklı bence ve diğer insanları niye düşüneyim banane onlardan.
İnsanlar kendi çıkarları düşünmek en doğal hakkıdır.

Duruma göre bence.
Aynen öyle.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
İnsanlar ne yaptığı umrumda değil insanların üzerine kafa yormak bana saçma geliyor ve herkesin kendini düşünmesi mantıklı bence ve diğer insanları niye düşüneyim banane onlardan.
Bu kafayla iyi insan olamazsın. Olma gibi de bir amacın yok gibi herhalde.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Kendisini düşünmek olunca kötü insan olunuyor herhalde...

Homo sapiens türünün her hareketini sorgulamayın, aklınızı kaybedersiniz.

Hem çok akıllı hem de çok ***** bir tür maalesef.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Aynen öyle.
Kendi çıkarlarını düşünmen en doğal hakkın ama başkalarını da düşünmelisin. İnsanlık başkalarını düşünmeden sırf kendi çıkarını düşünen insanları bu zamana kadar her zaman bencil ve kötü insanlar olarak görmüştür. ve öyle de zaten. çok yanlış düşünüyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,236
Üyeler
163,973
Son üye
Batunah
Top Bottom