O yılan döner dolaşır yine sana dokunurSizce bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diye düşünmek ne kadar mantıklıdır? Bana göre mantıklı.
Farklı bi bakış açısıBana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen birisi ultra mega muhteşem ötesi fevkalade derecede cimridir, bencildir. O yılan sana dokunmadığı zamanda da hala yılan. Başkalarına zarar verecek.
Duruma göre bence.Sizce bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diye düşünmek ne kadar mantıklıdır? Bana göre mantıklı.
O yılan döner dolaşır yine sana dokunur
Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen birisi ultra mega muhteşem ötesi fevkalade derecede cimridir, bencildir. O yılan sana dokunmadığı zamanda da hala yılan. Başkalarına zarar verecek.
İnsanlar ne yaptığı umrumda değil insanların üzerine kafa yormak bana saçma geliyor ve herkesin kendini düşünmesi mantıklı bence ve diğer insanları niye düşüneyim banane onlardan.Mantıksız, bencilce bir düşünce. Üzücü ki toplumun yarısından fazlası bu düşünceye sahip. Herkes kendi menfaatine bakıyor. Toplumun, genelin menfaati çoğunluğun umrunda değil. Kendilerini kurtarma derdindeler sadece. Bana ilişmediği sürece de yılan kime karışıyorsa karışsın diye geziyorlar doğal olarak. Katılmadığım bir düşünce yapısı.
Aynen öyle.Duruma göre bence.
Bu kafayla iyi insan olamazsın. Olma gibi de bir amacın yok gibi herhalde.İnsanlar ne yaptığı umrumda değil insanların üzerine kafa yormak bana saçma geliyor ve herkesin kendini düşünmesi mantıklı bence ve diğer insanları niye düşüneyim banane onlardan.
İnsanlar kendi çıkarları düşünmek en doğal hakkıdır.
Peki.Ne alaka? insanlar düşünmek zorunda değilim.
Kendisini düşünmek olunca kötü insan olunuyor herhalde...Peki.
Kendi çıkarlarını düşünmen en doğal hakkın ama başkalarını da düşünmelisin. İnsanlık başkalarını düşünmeden sırf kendi çıkarını düşünen insanları bu zamana kadar her zaman bencil ve kötü insanlar olarak görmüştür. ve öyle de zaten. çok yanlış düşünüyorsun.İnsanlar ne yaptığı umrumda değil insanların üzerine kafa yormak bana saçma geliyor ve herkesin kendini düşünmesi mantıklı bence ve diğer insanları niye düşüneyim banane onlardan.
İnsanlar kendi çıkarları düşünmek en doğal hakkıdır.
Aynen öyle.