Yok kötü yapmışsın özür dile bu nasıl soru hocam iyi yapmışsınSizce iyi yapmış mıyım?
Hayatından bir sorunlu insan ayrıldı soru mu sizceSizce iyi yapmış mıyım?
İyi YapmşsınSizce iyi yapmış mıyım?
Duyuldu atıcanBeyler benim de bir sorunum var çocuktan nefret ediyorum bunu biliyor fakat sürekli benimle dolaşmaya çalışıyor fiziksel gücümde yetmiyor yumruk yumruğa kavga edersem rahat döverim çocuğu obez birisi ama okulda da yemiyor o nitelikli bir okuldayım atılma korkusu var ne yapılır?
Çıkışta kameraların görmediği bir yerde dövBeyler benim de bir sorunum var çocuktan nefret ediyorum bunu biliyor fakat sürekli benimle dolaşmaya çalışıyor fiziksel gücümde yetmiyor yumruk yumruğa kavga edersem rahat döverim çocuğu obez birisi ama okulda da yemiyor o nitelikli bir okuldayım atılma korkusu var ne yapılır?
Servise binip direkt spora geçiyorum hocam çocuğu okul dışı göremiyorum ki hiçÇıkışta kameraların görmediği bir yerde döv
Uzaklaş takmaBeyler benim de bir sorunum var çocuktan nefret ediyorum bunu biliyor fakat sürekli benimle dolaşmaya çalışıyor fiziksel gücümde yetmiyor yumruk yumruğa kavga edersem rahat döverim çocuğu obez birisi ama okulda da yemiyor o nitelikli bir okuldayım atılma korkusu var ne yapılır?
sana kotu davranan ''arkadaş''ına sovup engel attıgın ıcın helal olsunSizce iyi yapmış mıyım?
Ben barışacağınızı düşünüyorum. Barışırsanızda barışmasanızda iyi yapmışsınız. Kendinizi ezdirmeyin. Umarım o eski arkadaşınız da kendini biraz da olsa kötü hissetmiştir.Sizce iyi yapmış mıyım?