VorleN
80+ Silver
Yo ben gidiyorum15 yaşında birisinin şikayeti ne kadar dikkate alınır? 18 yaşına gelmeden doktora bile tek başına gidemiyorsun.
Yo ben gidiyorum15 yaşında birisinin şikayeti ne kadar dikkate alınır? 18 yaşına gelmeden doktora bile tek başına gidemiyorsun.
Helal olsun kral.Yo ben gidiyorum
Kapıya kadar gidiyor.Helal olsun kral.
Çocuğa helal olsun valla forum kurallarına aykırı olmasa bir posta da ben söverdim.elraen ve elraen fanboylarını eleştirmiştim ağır bir şekilde
sağol
ailemi karıştırmadan süreç işlemiyor yani
ben o adama yazmadım ki?Adam seni şikayet etse ne olacak şimdi?
Bir dosya dava da sen mi isterdin? Kötü bir şey başka kötü bir şey ile kapatılmaz.Çocuğa helal olsun valla forum kurallarına aykırı olmasa bir posta da ben söverdim.
Elrean senin annenmi babanmı niye bu kadar sahip çıkmaya çalışıyosunÇocuğa helal olsun valla forum kurallarına aykırı olmasa bir posta da ben söverdim.
Sırf veletlere dava açmamak için zulayı bıraktım. Veletistan topraklarına girdiğim için pişmanım
zulayıda pc kötü olduğu için oynuyordum.
Ne alaka ? Eleştirinin de bir sınırı vardır.Elrean senin annenmi babanmı niye bu kadar sahip çıkmaya çalışıyosun
Nasıl eleştirdiğini söylemediki nerden biliyosunNe alaka ? Eleştirinin de bir sınırı vardır.