gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Mesela ne demiştin?elraen ve elraen fanboylarını eleştirmiştim ağır bir şekilde
sağol
ailemi karıştırmadan süreç işlemiyor yani
Mesela ne demiştin?elraen ve elraen fanboylarını eleştirmiştim ağır bir şekilde
sağol
ailemi karıştırmadan süreç işlemiyor yani
Yaşınız 15. Tek başınıza gitseniz de hiçbir şey demezler. 18 yaş altısınız sonuçta.ailemi karıştırmadan süreç işlemiyor yani
revanier 's coming.Mesela ne demiştin?
Lan niye etiketliyon. Kavga çıkmasın diye bilerek etiketlemedim.
Ben onun kanser elraen kitlesinden olmadığını düşünüyorum kavga çıkmazLan niye etiketliyon. Kavga çıkmasın diye bilerek etiketlemedim.
Ben de biliyorum çıkmaz. Maksat geyik yapmak.Ben onun kanser elraen kitlesinden olmadığını düşünüyorum kavga çıkmaz
post mansur yavaş ve pqueen ile ilgiliydi sayfanın sahibi yoruma keşke elraen ile yapsaydı olgun adam sonuçta yazdı bende altına elraen bi yerinize girsin yeter aa olgunluk istiyorsa jaho ile yayın yapsın siyaset istiyorsa bixi ile yayın yapsın yazdımMesela ne demiştin?
Adam seni şikayet etse ne olacak şimdi?post mansur yavaş ve pqueen ile ilgiliydi sayfanın sahibi yoruma keşke elraen ile yapsaydı olgun adam sonuçta yazdı bende altına elraen bi yerinize girsin yeter aa olgunluk istiyorsa jaho ile yayın yapsın siyaset istiyorsa bixi ile yayın yapsın yazdım
geçmiş olsn.elraen ve elraen fanboylarını eleştirmiştim ağır bir şekilde
Bir çete savaşı başlattmışsınpost mansur yavaş ve pqueen ile ilgiliydi sayfanın sahibi yoruma keşke elraen ile yapsaydı olgun adam sonuçta yazdı bende altına elraen bi yerinize girsin yeter aa olgunluk istiyorsa jaho ile yayın yapsın siyaset istiyorsa bixi ile yayın yapsın yazdım
Umarım eder.Adam seni şikayet etse ne olacak şimdi?