Bana yardımcı olacak bir arkadaş lazım

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
5,073
Beyler benim adıma Technopat'ta konu açıp haksız ban yediğimi gösterebilir mi? Sanırım bana cezayı veren moderatörün yetkisi alındı tam emin değilim ama. Bu mucizevi görevi yapan arkadaşları seviyorum :=). Özele gelsin yapacak arkadaşlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Jira mı ban attı sana? Haksız bir ban olsa bile kaldıracaklarını zannetmiyorum

Jira atmadı onla arkadaşız ama konuşmuyoruz bir yerden. Ban haksız çünkü konu açtım diye 1 yıl ban yedim. Lütfen yardımcı olun bana :(.

Jira çoktan moderatörlüğü bıraktı. Akiyorm bıraktı herhalde. Durumu mail ile sorabilirsin.

Jira çoktan moderatörlüğü bıraktı. Akiyorm bıraktı herhalde. Durumu mail ile sorabilirsin.
Hocam 50 defa bize ulaşın bölümüne yazdım kimse yardım etmedi. Moderatöre yazdım haklı ceza diyor ama neresi haklı yani konu açtık diye 1 yıl ceza nedir?

Akiyorm bıraktı mı? Ona sinir olmuştum ya çok saçma konu başlığını düzeltiyordu.

Hocam 50 defa bize ulaşın bölümüne yazdım kimse yardım etmedi. Moderatöre yazdım haklı ceza diyor ama neresi haklı yani konu açtık diye 1 yıl ceza nedir?
O konunun linkini atar mısın.

Evet beyler konu açıp bana destek olacak birisi var mı? Adamlar bana gıcık galiba adam etiketimi atmış moderatörler düzenleme ile etiketimi kaldırmış.

Evet beyler var mı yardım edecek?

Son düzenleme:
Geri