knk 2 3 haftada gelir herhalde yaBanggood üzerinden gk61 adlı ürünü aldım kargo olarak Turkey Direct Maili seçtim kaç haftada geliyor banggood üzerinden ilk defa alışveriş yapıyorum.
Neden saklandı olarak görlüyor bilen varmı.
Bende şimdi MK61 olan versiyonunu satın aldım. Klavyede yaşadığınız bir problem var mı?Hocam 7 günde geldi kargo
memnun musun geldimi kargoda yada pakette sıkıntı varmıBende şimdi MK61 olan versiyonunu satın aldım. Klavyede yaşadığınız bir problem var mı?
Kargo süreci biraz karışıktı benim. 14 Ocakta sipariş ettim ama klavyeyi satışa çoook geç çıkardılar. Ön siparişteyken almıştım çünkü.O yüzden 1,5 ay kadar bekledim. Ancak şimdi bir problem çıkacağını sanmıyorum çünkü klavye artık üretildi ve stoklarda var. Zaten bana da "shipped" aşamasından sonra klavye yaklaşık 7-8 günde elime ulaştı. Klavyeyi soruyorsanız, ben çok memnun kaldım. Yakın bir zamanda zaten @TECHNO bir incelemesini yapar diye düşünüyorummemnun musun geldimi kargoda yada pakette sıkıntı varmı
olur bende aldım 15 gün oldu daha kargoya verilmedi anlamadım neden bu kadar uzun sürdü stoklarda var halbukiBugün bir arkadaşım için Gamakay mk61 aldım gelince daha detaylı bir şekilde yazabilirim isterseniz.
15 gün oldu kargolanmadıKargo süreci biraz karışıktı benim. 14 Ocakta sipariş ettim ama klavyeyi satışa çoook geç çıkardılar. Ön siparişteyken almıştım çünkü.O yüzden 1,5 ay kadar bekledim. Ancak şimdi bir problem çıkacağını sanmıyorum çünkü klavye artık üretildi ve stoklarda var. Zaten bana da "shipped" aşamasından sonra klavye yaklaşık 7-8 günde elime ulaştı. Klavyeyi soruyorsanız, ben çok memnun kaldım. Yakın bir zamanda zaten @TECHNO bir incelemesini yapar diye düşünüyorum