MONİTÖR GARANTİ İÇİN YARDIM

Arkadaşlar İtopyadan Monitör almıştım Bozuldu araştırdım çoğu kişinin yaşadığını kronik bir sorunu olduğunu öğrendim İlk defa Garantiye yollucam bir ürünü İtopya üzerinden kargo kodu aldım aldıktan sonra en geç ne zaman kargoya vermem lazım nasıl vericem kutusu kablosu duruyor içine ne koymam lazım ayriyeten bir şey yapmam mı yardım eder misiniz
Ürünün sitesine girin onarım talebi oluşturun , seri no falan girdiğiniz zaman kargo kodu verdiklerinde kargo koduyla beraber gönderin. İtopyaya göndermeyin bence onlarda garantiye yollayacak süreç uzayacak. Direkt garantiye gönderin itopyalık bir durum yk.

e fatura varda indiremedim çıkartıcaktım resmi açılıyor sadece
SS al kopyala ben öyle yaptım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar İtopyadan Monitör almıştım Bozuldu araştırdım çoğu kişinin yaşadığını kronik bir sorunu olduğunu öğrendim İlk defa Garantiye yollucam bir ürünü İtopya üzerinden kargo kodu aldım aldıktan sonra en geç ne zaman kargoya vermem lazım nasıl vericem kutusu kablosu duruyor içine ne koymam lazım ayriyeten bir şey yapmam mı yardım eder misiniz
İçine sorunun ne olduğunu yazılı olarak belirten, senin adresinin, isminin, numaranın ve mail adresinin yazılı olduğu bir kağıt koy. Faturasını koy ve UPS kargo ile ücretsiz olarak gönder. Bir tek o ücretsiz diğerleri ücretli. Gönderi kodu 6 haneli olacak ona dikkat et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,745
Üyeler
183,158
Son üye
Dear Uncle Tacitus
Geri