Hocam artık haciz durumu yok haberin olsun hiçbirşey haczedemezlerHerkese selam maalesef bankalar beni icraya verdiler borçlarımdan ötürü hacize geldiklerinde bilgisayar ev eşyası statüsünde olmasına rağmen alabilme yetkileri var mı ?
iyi forumlar
Eskisi gibi eve girip tv al dolap al vs vs olmuyor diye biliyorum. Kişisel eşyalar olarak geçtiği için alamazlar. Galiba evde 1 den fazla eşya varsa onu aliyolar. Mesrla evde 2 tv var birini aliyorlar veya 2 pc var birni alirlar. Ama hangisi onu galiba memur seçer.Herkese selam maalesef bankalar beni icraya verdiler borçlarımdan ötürü hacize geldiklerinde bilgisayar ev eşyası statüsünde olmasına rağmen alabilme yetkileri var mı ?
iyi forumlar
1/4 Kesılıyor hocam onlarla ılgılı sıkıntım yok yapacak bısey de yok acıkcası sagolkardeşim öncelikle geçmiş olsun, arkadaşlarında dediği gibi eskisi gibi eve gelipte pek haciz yaptıkları yok lakin bütün banka hesaplarına bloke koyalar muhtemelen de koyulmuştur asıl sıkıntı bu ssklı bir işe girersen paran mecburi olarak 1/3ü borca kesilir
Geçmiş olsun abim dediğim gibi haciz durumu kalktı bankalar artık hacizle ilgilenmiyo hazedemiyor hiçbir eşyana el koyamıyor paranada (başka banka hesabındaki paralarına kendi bankasındaki bulunan paraya bloke koyuyo ) belli süreçte sonra mahkeme çıkıyosun öder misin ödeyemez misin bu konuşuluyo sonra ödeyebilirsen devam taksite bölüyolar zaten taksitliyse taksit sayısını arttırıyolar ödeyebileceğin şekilde diğer seçenek olan ödeyemeyecek durumda olduğun seçenekte ise hapis cezası var haciz yok ki hapis çok ekstra küçük borçlarda o da yokhocam konsol ev eşyası olarak gecmedıgı ıcın elden cıkarttım fakat bılgısayar ev eşyası ama pahalı oldugu ıcın işleyıs degısebılır mı onu merak ettım ?
Hocam mahkeme detayını ılk defa senden duyuyorum emın mıyız konudan ?Geçmiş olsun abim dediğim gibi haciz durumu kalktı bankalar artık hacizle ilgilenmiyo hazedemiyor hiçbir eşyana el koyamıyor paranada (başka banka hesabındaki paralarına kendi bankasındaki bulunan paraya bloke koyuyo ) belli süreçte sonra mahkeme çıkıyosun öder misin ödeyemez misin bu konuşuluyo sonra ödeyebilirsen devam taksite bölüyolar zaten taksitliyse taksit sayısını arttırıyolar ödeyebileceğin şekilde diğer seçenek olan ödeyemeyecek durumda olduğun seçenekte ise hapis cezası var haciz yok ki hapis çok ekstra küçük borçlarda o da yok
Avukat tanıdığın varsa sorup detayları öğrenebilirsin ama dediğim mahkeme için çok uzun süre ödenmemiş olması lazımHocam mahkeme detayını ılk defa senden duyuyorum emın mıyız konudan ?
bırcok avukat ıle gorustum tek yapabıleceklerı uzerıme mıras kalmasını beklemek ve gelırımın %25'ını hacızlemek onun dısında bısey yok dıye bılıyorumAvukat tanıdığın varsa sorup detayları öğrenebilirsin ama dediğim mahkeme için çok uzun süre ödenmemiş olması lazım
mahkemeye çağırırlar lakin onuda para cezasına çevirirler yatmazsın yani içerde merak etmeHocam mahkeme detayını ılk defa senden duyuyorum emın mıyız konudan ?