Banka ile ilgili sorum

Tolgax güneş

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
626
Arkadaşlar bugün hocamın telefonunda bir şey gördüm ne olduğunu sordum dedşkş bankaya örneğin 1 milyon TL verdin 1 ay süre ile banka sana 1 ay sonra 1 milyon 12 bin TL veriyor verdiğin paraya göre kâr değişiyor verdiğin para ile ticaret yapıyor ev alıp satıyor bazı işlemler yapıyor dedi doğruluk oranı nedir ?

Arkadaşlar bugün hocamın telefonunda bir şey gördüm ne olduğunu sordum dedşkş bankaya örneğin 1 milyon TL verdin 1 ay süre ile banka sana 1 ay sonra 1 milyon 12 bin TL veriyor verdiğin paraya göre kâr değişiyor verdiğin para ile ticaret yapıyor ev alıp satıyor bazı işlemler yapıyor dedi doğruluk oranı nedir ?
Ne güzel şeymis o öyle ya : D

Faize yatırmayı diyor sanırım ben onu anladım

Vadeli hesaptan bahsediyor galiba.

300$ atıyorsun sıradaki ay 280$ olarak geliyor :kekw: :kekw:

Faiz ev mi alıp satıyormuş

Hocanız faize yatırıyor parasını yatırdığı paraya göre de banka her ay para ödüyor.

Mevduat hesabı.

Vadeli mevduat hesabı dostum.

Faiz hesabında bahsediyor. Vadeli hesap (süre bitmeden paranı çekemediğin) açarsan daha fazla faiz oranı verir hatta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,235
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri