Banka Kartı Önerisi??

mfm125

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,506
Steam cashback veren iyi kampanyaları olan hangi bankayı önerirsiniz? Şuan garanti ve iş bankası kullanıyorum kampanyaları benim ilgimi çekmiyor 18 olmuşken başvuriyim diyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İş bankası'nın ön ödemeli kartı var Nays Steam'de yapılan alışverişlerde 100 lira sınırlı %30 geri ödeme veriyor.

Steam cashback veren iyi kampanyaları olan hangi bankayı önerirsiniz? Şuan garanti ve iş bankası kullanıyorum kampanyaları benim ilgimi çekmiyor 18 olmuşken başvuriyim diyorum
Nays ama 2025 başında gelen düzenlemeyle veli onayı yapmadan kullanamıyorsun.

Enpara iyi midir??
Çok kampanyası olmaz ama saçma sapan şeyler için para da istemez. Diğer banklar bu konuda çok saçma davranıyor şu bizde de ücretsiz diyor ama 50 şart koyuyor yok bunu indir buna bas tam şu saatler arasında olsun falan.

üniversite okuyorsan üniversiteli akbanklıya bakabilirsin
enpara da işlemleri ücretsiz yapmak için güzel alternatif.

üniversite okuyorsan üniversiteli akbanklıya bakabilirsin
enpara da işlemleri ücretsiz yapmak için güzel alternatif.
okumuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok kampanyası olmaz ama saçma sapan şeyler için para da istemez. Diğer banklar bu konuda çok saçma davranıyor şu bizde de ücretsiz diyor ama 50 şart koyuyor yok bunu indir buna bas tam şu saatler arasında olsun falan.
steam yotube premium kampanyası falan var steamde 750 ye 150 indirimi var

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
okumuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

steam yotube premium kampanyası falan var steamde 750 ye 150 indirimi var
İstiyorsan aç ben nays çıkmadan önce papara kullanıyordum kampanyaları iyiydi illaki başka kart da lazım oluyor zaten. Madem +18sin iş bankasına da bakabilirsin bazen güzel kampanyalar oluyor.

Geri