Neler Yeni

Banka ve kredi kartı sahibi herkes bu konuyu okusun!

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar biraz uzun yazacağım ama sıkılmadan lütfen okuyun. Bundan tam 3 ay önce banka ve kredi kartı bilgilerim riskli yerlerden alışveriş vb işlem yapmama rağmen çalınarak 13k PLAYSTATİON STORE üzerinden çekilmişti. Kardeşimin kartıda benim telefonda ekli olduğu için onunda kart bilgilerini bi şekilde çalıp yaklaşık 24k yine aynı yerden çalınmıştı. Bankaya ve savcılığa gidip bi ton uğraştım hala bekliyorum. Az önce sanal kartıma tekrardan bi şekilde ulaşıp işlem yapılmaya çalışılmış ve banka bloke koyup bana mesaj attı. Sahibinden, Temu vb güvenli sandığımız sitelerde dışında bi yerden hiç alışveriş yapmış biri değilim. Ancak bu sitelerden ya bilgi sızıyor ya da bi şekilde bilgi veriliyor.

ACELESİ OLAN DİREKT BURDAN SONRAYI OKUSUN; Banka veya kredi kartınızı kesinlikle direkt olarak kullanmayın. Sanal kart oluşturun ve kesinlikle yurtdışı alışverişe kapalı tutun kartı. Alışveriş yapacağınız zaman çok kısa süreliğine limiti yükseltin, alışveriş yapın ve geri kapatın. Sizde benim gibi uğraşmayın diye sizlere açıklamak istedim. Tüm tanıdıklarınız ile de bu durumu paylaşın.
ARAŞTIRDIM ABD'DE Bİ SÜSLEME DÜKKANINDAN ÜRÜN ALMAYA ÇALIŞMIŞ NAMUSSUZLAR. CUSTOM EMBELLİSHMENT LİTLETON DİYE GÖZÜKÜYOR BANKADA.

Son düzenleme:

cornlov

80+ Bronze
Hocam aslında bunları 3 ay önce başıma geldiği zaman yapmıştım. Yani birde şunu düşünüyorum erişseler zaten maili çalarlar, banka hesabını ve kredi hesabını tekrar patlatırlar. Neden sadece sanal kartı denesinler ki o kadar seçenek varken? Olduğu zaman pc ben,m telefonum ve kardeşimin telefonu hepsi resetlendi. Dediğiniz gibi ağ yolu ile yapmış olabilirler bu arada ama hala erişimi olduklarını açıkçası düşünmüyorum. Çünkü 3 ay önce olay günü hem kredi hem banka kartını patlattılar, 2 saat sonrada kardeşime aynısı oldu. Sonrasında hemen dediğiniz gibi sıfırladık ondan sonra 3 ay bir şey olmadı. Bugünde sadece sanal kartımı denemişler ve banka bloke koydu bende hemen iptal edip yenisini açtım. Sizin düşünceniz nedir?
Sorunun temeli. Bu olay sadece tek bir linke tıklamakla oluyor. 3 ay içerisinde aynı veya benzer şeyi tekrar yaşamışsınız sanırım. Aklıma başka bir şey gelmiyor

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Sorunun temeli. Bu olay sadece tek bir linke tıklamakla oluyor. 3 ay içerisinde aynı veya benzer şeyi tekrar yaşamışsınız sanırım. Aklıma başka bir şey gelmiyor
Hocam Valla sizede teşekkürler üşenmeden yardımcı olduğunuz için. Zaten bugün yapmaya çalıştıkları işlemde önlemlerim sayesinde bir şey yapamadılar ama insan böyle izleniyor gibi hissetmek istemiyor o yüzden sebebini araştırıyorum. Çok değişik valla ya. custom embellıshmentlıtt leton banka ile görüştüm şöyle bi yerden yapmaya çalışmışlar. İnternete yazıyorum ama çıkmıyor. Paravan site açmışlar diye düşünüyorum.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Sanal kartsiz alisveris olurmu
Olur ama işte kendi kart bilgilerini girince riske atmış oluyorsun. Bu devirde neyin ne olduğu belli değil. O yüzden sanalla yapıyroum artık iptal vs de çok kısa sürede telefondan yapıldığı için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

custom embellishment littleton co pardon sanırım bankacı yanlış söyledi burdan yapmışlar gerçekte olan bi yer. Ama tabii ps store gibi kullanıp bir şey almaya çalıştılar sanırım. ABD'de bi süsleme dükkanından bir şey almaya çalışmış oçlar sanırım.

Oguz...

80+ Bronze
3 ay arayla olması garip vede sadece sanal kartınız olması tahminen ozamanda bu zamanda kullandığınız bir şey üzerinden ulaşarak aldılar .Ozamanla bu zaman ortak ne var diye düşünmek lazım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
3 ay arayla olması garip vede sadece sanal kartınız olması tahminen ozamanda bu zamanda kullandığınız bir şey üzerinden ulaşarak aldılar .Ozamanla bu zaman ortak ne var diye düşünmek lazım
Mcafee,avg antivirüs,ccleaner, avast antivirüs hepsi ile telefonu taradım, wifi taraması yaptım hiçbirşey gözükmüyor. Hepsi güvenli gözüküyor. Sadece ccleaner şüpheli birşeyler dedi onlar da muhtemelen boş şeyler. Temizle dedim temizledi. Şu an hiçbirinde bir problem yok. Cia mı bu nerden ulaşıyor hala bu nedir ya.

Oguz...

80+ Bronze
Mcafee,avg antivirüs,ccleaner, avast antivirüs hepsi ile telefonu taradım, wifi taraması yaptım hiçbirşey gözükmüyor. Hepsi güvenli gözüküyor. Sadece ccleaner şüpheli birşeyler dedi onlar da muhtemelen boş şeyler. Temizle dedim temizledi. Şu an hiçbirinde bir problem yok. Cia mı bu nerden ulaşıyor hala bu nedir ya.
link üzerinden yapmış olmaları yüksek velevki eğer sanal kullandıysan ona ulaştılar sadece

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
link üzerinden yapmış olmaları yüksek velevki eğer sanal kullandıysan ona ulaştılar sadece
Hocam önceden savaş görüntüleri vs normal sosyal medyada paylaşılmadığı için linke tıklardım. Hangileri güvenli hangileri değil bilemiyorum. Ama artık onuda yapmıyorum yani nasıl oluyor anlamıyorum. Dediğiniz gibide olabilir ben artık herşeyden şüpheleniyorum.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Kullandığınız tarayıcı açığınıda yakalamışlarsa bir şekilde yapmış olabilirler gibi geliyor
Google hocam. Hocam webtekno böyle bir şey paylaşmış bende 1 tehdit bulundu diyor. https://www.webtekno.com/sizlerde-i...me-durumunu-kontrol-edebilirsiniz-h41760.html Herkeste mi diyor acaba müsaitseniz dener misiniz? Attığım linke girmek istemezseniz direkt google dan yazın webtekno'nun o haberi çıkıyor zaten. Mail yazıyorsun veri ihlali var mı onu diyor. Bu site herhalde doğruları söylemese webtekno paylaşmazdı. Ona göre şifre değiştiricem tekrar.

Oguz...

80+ Bronze
Haveipwned bende kullandığım biryer .orda sızan şeyleri değiştir o önemli password sorgulamada var orda google üstünden yapabiliyorsun darkweb kontrolü var

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Haveipwned bende kullandığım biryer .orda sızan şeyleri değiştir o önemli password sorgulamada var orda google üstünden yapabiliyorsun darkweb kontrolü var
Hocam ben onu direkt Google dan yaptım 1 uygulamada gözüküyor freeze diye bi şarkı uygulaması ama yıllar yıllar önce indirmiştim onu ve ondan sonra şifrem değişti zaten. Yani problem o mu bilmiyorum ama en kötü direkt mail değiştiririm.

Oguz...

80+ Bronze
Değiştiyse ondan olmazda. Yanlış bir yere girmişinde olmuş gibi geliyor. Hiç bilmediğin linke tıkladın mı mesela o tür yada program indirdin mi tel veya pc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,929
Üyeler
160,908
Son üye
Kamil24
Top Bottom