Neler Yeni

Banka ve kredi kartı sahibi herkes bu konuyu okusun!

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar biraz uzun yazacağım ama sıkılmadan lütfen okuyun. Bundan tam 3 ay önce banka ve kredi kartı bilgilerim riskli yerlerden alışveriş vb işlem yapmama rağmen çalınarak 13k PLAYSTATİON STORE üzerinden çekilmişti. Kardeşimin kartıda benim telefonda ekli olduğu için onunda kart bilgilerini bi şekilde çalıp yaklaşık 24k yine aynı yerden çalınmıştı. Bankaya ve savcılığa gidip bi ton uğraştım hala bekliyorum. Az önce sanal kartıma tekrardan bi şekilde ulaşıp işlem yapılmaya çalışılmış ve banka bloke koyup bana mesaj attı. Sahibinden, Temu vb güvenli sandığımız sitelerde dışında bi yerden hiç alışveriş yapmış biri değilim. Ancak bu sitelerden ya bilgi sızıyor ya da bi şekilde bilgi veriliyor.

ACELESİ OLAN DİREKT BURDAN SONRAYI OKUSUN; Banka veya kredi kartınızı kesinlikle direkt olarak kullanmayın. Sanal kart oluşturun ve kesinlikle yurtdışı alışverişe kapalı tutun kartı. Alışveriş yapacağınız zaman çok kısa süreliğine limiti yükseltin, alışveriş yapın ve geri kapatın. Sizde benim gibi uğraşmayın diye sizlere açıklamak istedim. Tüm tanıdıklarınız ile de bu durumu paylaşın.
ARAŞTIRDIM ABD'DE Bİ SÜSLEME DÜKKANINDAN ÜRÜN ALMAYA ÇALIŞMIŞ NAMUSSUZLAR. CUSTOM EMBELLİSHMENT LİTLETON DİYE GÖZÜKÜYOR BANKADA.

Son düzenleme:

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Anakarttı kullandığın cihaz harici cihazda sorun gibi görünüyor
Hocam 4 yerden virüs taraması yaptım, WiFi taraması yaptım yok bir şey. Ama dediğiniz gibi anlık çalınıyor olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3D Secure sanırsam uyuyordu, ona iyi uykular, Çok geçmiş olsun Allah vermesin birdaha.
Saolun hocam, bazı firmalarda olmuyor bankada bizlik değil diyor geçiştiriyor.

Emailden banka numarası paylaşılmıyor.banka tarafından

Direk senin ana kartı patlatırlar öylebir durumda
Evet hocam bemde öyle düşünüyorum cihaza erişim olsa adamlar eskiden yaptıkları gibi yapardı. Artık sanal kullandığım için bi tek onu denediler sanırım. Bi kaç kez deneyince de banka bloke koydu demek ki.

Oguz...

80+ Bronze
Genel olarak bilinen sitelerden alışveriş yapıcan. Başka yerden yapman gerekiyorsa sanal kart kullanıcan.Sorun gibi düşünüyorsan temiiz bir format bütün cihazlara temizlik

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Genel olarak bilinen sitelerden alışveriş yapıcan. Başka yerden yapman gerekiyorsa sanal kart kullanıcan.Sorun gibi düşünüyorsan temiiz bir format bütün cihazlara temizlik
Hocam valla formatladım yinede aynı. Dediğiniz gibi bundan sonra ki hayatımda sanal karttan devam fkfllff. Ama sizce de sitelerden biri sızdırmıypr mu?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
güzelimden rat yiyorsunuz sonra suçlular temu, sahibinden cart curt..
Kardeşim sen amip misin? Böyle güvenli yerler dışında bi yerden alışveriş yapmıyorum diyorum. "Güvenli sandığımız" dedim halk nazarında güvenli sayılan siteler ya hani. Sadece ihtimal verdim sızıyor olabilir dedim site gğvenli olsada çalışanı sızdırabilir.

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Semih Nas
Kardeşim sen amip misin? Böyle güvenli yerler dışında bi yerden alışveriş yapmıyorum diyorum. "Güvenli sandığımız" dedim halk nazarında güvenli sayılan siteler ya hani. Sadece ihtimal verdim sızıyor olabilir dedim site gğvenli olsada çalışanı sızdırabilir.
he aynen zaten tonla bilgi içeren sisteme bir tane yoldan geçen çalışana verecekler oda girip bizim kartları kurcalayacak
az git sistemlerine bak nasıl çalışıyorlar kartlar nasıl saklanıyor ona göre birilerine suç at
yaklaşık 10dan fazla kartı olan ve çoğu yerde kullanan bana bir şey olmuyor ama senin gibi tedbirli kişiler ne tesadüfse kartları sözde temu, sahibinden vs.. yerler tarafından çalınıp kullanılıyor

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
he aynen zaten tonla bilgi içeren sisteme bir tane yoldan geçen çalışana verecekler oda girip bizim kartları kurcalayacak
az git sistemlerine bak nasıl çalışıyorlar kartlar nasıl saklanıyor ona göre birilerine suç at
yaklaşık 10dan fazla kartı olan ve çoğu yerde kullanan bana bir şey olmuyor ama senin gibi tedbirli kişiler ne tesadüfse kartları sözde temu, sahibinden vs.. yerler tarafından çalınıp kullanılıyor
Boş boş imada bulunma, riskli yerlerde takılsam gelip millete mi sorarım. Windows detaylı virüs taraması yaptım, mobile den tin bilindik antivirüsler ile tarama yaptım diyorum hala rat yiyorsun diyor. Söyle bizde öğrenek bilmediğimiz şeyler biliyorsan.

telefonun yurtdısı mı
Türkiye hocam

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam gerçi numara falan kaynaklı oluyorsa
bu geçenlerde POLNET sızdı ya ondan kaynaklıda yaşamış olabilirsiniz

yapan yapar geçenlerde POLNET'ten veri sızdırıldı ki bu emniyetin kullandığı veri ağı

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Semih Nas
Boş boş imada bulunma, riskli yerlerde takılsam gelip millete mi sorarım. Windows detaylı virüs taraması yaptım, mobile den tin bilindik antivirüsler ile tarama yaptım diyorum hala rat yiyorsun diyor. Söyle bizde öğrenek bilmediğimiz şeyler biliyorsan.
sadece rat değil çok şey olabilir ama gelip senin marka karalamandan bahsediyorum gayet güvenilir yerler

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Muhammed emin efe
Hocam gerçi numara falan kaynaklı oluyorsa
bu geçenlerde POLNET sızdı ya ondan kaynaklıda yaşamış olabilirsiniz

yapan yapar geçenlerde POLNET'ten veri sızdırıldı ki bu emniyetin kullandığı veri ağı
Hocam buna daha yapacak bir şey yok ya, mecbur sanal takılıcaz artık yanlış mıyım? Ben örnek veriyorum 250.000 problem içinden nedenini bulsam bile bundan sonra sanal dışında kullanmam zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,923
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen
Top Bottom