Banka veya Kredi Kartı Önerisi

akbank limit konusunda daha iyi eger 2 hesaptada para girişi çok oluyorsa akbanktan aç
Akbankı pek kullanmıyor diye biliyorum.
daha iyi olur tek bir banka kullanıyorsa eger hesapa para giriş çıkış çoktur limiti yüksektir kredi kartı oluşturduktan sonra sanal kart açmayı unutma alışveriş yaparken ordan al
Hocam bu yazdığınızı anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baban isterse kendi adına kredi kartı isteyip sana verebilir ya da kendi kredi kartı varsa sana ek kart çıkartabilir.
Hocam geçene iyzico diye kredi kartı gördüm limiti yüksekti yanlış hatırlamıyorsam benmi yanlış okudum anlamadım

kredi kartı oluşturduktan sonra sanal kart var limiti kendin belirleyip alışveriş yapıyorsun kredi kartının üstündeki numaraları girme diye güvenlik için

Hocam geçene iyzico diye kredi kartı gördüm limiti yüksekti yanlış hatırlamıyorsam benmi yanlış okudum anlamadım
Limit kişinin kredi alabilme notuna göre belirleniyor, banka senin varlıklarını (ev araba vs) paranı ve aylık gelirini inceler, geçmişte verilen kredileri ne kadar ödediğine falan da bakar buna göre bir limit belirler. Mevzu böyle işliyor temelde.

kredi kartı oluşturduktan sonra sanal kart var limiti kendin belirleyip alışveriş yapıyorsun kredi kartının üstündeki numaraları girme diye güvenlik için
Siz hangi karttan hangi firma üzerinden alışveriş yapıyorsunuz

Limit kişinin kredi alabilme notuna göre belirleniyor, banka senin varlıklarını (ev araba vs) paranı ve aylık gelirini inceler, geçmişte verilen kredileri ne kadar ödediğine falan da bakar buna göre bir limit belirler. Mevzu böyle işliyor temelde.
Hocam siz hangi banka veya kredi kartını alisbrus için kullanıyorsunuz

bende akbank ve yapıkredi var axxes ve world

• Beğen
Reaksiyonlar: Neo|

Güvenilir her bankanınki olur. Sadece yıllık aidatı olmayan bir kart al. Tercihen daha önceden açılan aktif kullanılan bir banka varsa oradan başvurulabilir daha kolay onay alınır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Neo|
normal banka kartı verir kredi kartı vermez çok nadir verse bile limit 2 bin tl olur belki oda
Abartma.19 yşaıdnayım sigortalı işte değilim.Qnb de limitim 35k harcama yapmamama rağmen.
Qnb limit konusunda biraz bonkör.Akbanka girmeyin.Sürekli hesaplar patlatılıyor.

Abartma.19 yşaıdnayım sigortalı işte değilim.Qnb de limitim 35k harcama yapmamama rağmen.
Qnb limit konusunda biraz bonkör.Akbanka girmeyin.Sürekli hesaplar patlatılıyor.
Qnb'mi kullanıyorsunuz sadece

hesapına para giriş çıkışı oluyordur abicim 18 yaşında ilk defa kredi kartı oluşturmuş birine 35 bin limit vermez

sanal kart kullanırsan hiçbirşey olmaz limitsiz kartın neyini patlıcak benim limitlerim yüksek bişe olmadı daha

Kartlardan pek anlamıyorum. E-Alışveriş için uygun banka veya kredi kartı önerisi yapabilirmisiniz
Hepsi uygun hepsiyle yapılabiliyor.

Kartlardan pek anlamıyorum. E-Alışveriş için uygun banka veya kredi kartı önerisi yapabilirmisiniz
Çalışmıyorsan veya iş geçmişin yoksa zaten kredi kartında doğru düzgün limit alamazsın verseler de birkaç bin lira limit verirler. Ama banka kartı bütün bankalardan çıkartabilirsin vadesiz mevduat hesabı açıp.

Hepsi uygun hepsiyle yapılabiliyor.

Çalışmıyorsan veya iş geçmişin yoksa zaten kredi kartında doğru düzgün limit alamazsın verseler de birkaç bin lira limit verirler. Ama banka kartı bütün bankalardan çıkartabilirsin vadesiz mevduat hesabı açıp.
Hocam iyzico daha avantajlıymış sanırım E-Alışveriş konusunda

Geri