Neler Yeni

Bankadan paparaya para atma.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
fast ile göndersem paparanın sahibi ile banka kartının sahibinin aynı kişi mi olması lazım?

Thadox

80+ Bronze
fast ile göndersem paparanın sahibi ile banka kartının sahibinin aynı kişi mi olması lazım?
Paparadan sadece kendi banka hesaplarına para gönderebilirsin. Papara hesabına sadece kendi banka hesabından para gönderebilirsin. Akbankta para gönderim ücreti yok. Sanırım ziraatte de yok ama diğerleri ücretli diye biliyorum. Bende garantide hep 1.32 tl ücret kesiyor

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paparadan sadece kendi banka hesaplarına para gönderebilirsin. Papara hesabına sadece kendi banka hesabından para gönderebilirsin. Akbankta para gönderim ücreti yok. Sanırım ziraatte de yok ama diğerleri ücretli diye biliyorum.
sanki farklı kişiye gönderme gelmişti emin misiniz

Thadox

80+ Bronze
Açıkçası sistem bu şekildeydi yeni özellik getirip getirmediklerini bilmiyorum. Unutmazsam yarın sabah deneyip yazarım.

Thadox

80+ Bronze
Açıkçası sistem bu şekildeydi yeni özellik getirip getirmediklerini bilmiyorum. Unutmazsam yarın sabah deneyip yazarım.
Denedim. Kardeşimin PAPARA hesabından AKBANK hesabıma para göndermek için IBAN girdiğimde kardeşime bu IBAN'ı sizinle ilişkilendiremedik dedi.
AKBANK hesabımdan kardeşimin papara hesabına para göndermek için onun PAPARA hesabından aldığım IBAN'ı kullandığımdaysa attığım para benim PAPARA hesabıma geldi. (kısaca denediğimde kendi hesabın olmadan gönderemezsin dedi bana, altta detayını anlattım).

Baktığımda PAPARA, AKBANK hesaplardan para çekerken kullanalım diye bize tahsis ettiği IBAN'lar aynıymış. Yani ben AKBANKTAN paramı PAPARAYA gönderiyorum PAPARA da o parayı benim PAPARA hesabıma gönderiyor. Muhtemelen PAPARADAN bir AKBANK IBANI alırsan sana 5932 ile biten bir IBAN verir.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denedim. Kardeşimin PAPARA hesabından AKBANK hesabıma para göndermek için IBAN girdiğimde kardeşime bu IBAN'ı sizinle ilişkilendiremedik dedi.
AKBANK hesabımdan kardeşimin papara hesabına para göndermek için onun PAPARA hesabından aldığım IBAN'ı kullandığımdaysa attığım para benim PAPARA hesabıma geldi. (kısaca denediğimde kendi hesabın olmadan gönderemezsin dedi bana, altta detayını anlattım).

Baktığımda PAPARA, AKBANK hesaplardan para çekerken kullanalım diye bize tahsis ettiği IBAN'lar aynıymış. Yani ben AKBANKTAN paramı PAPARAYA gönderiyorum PAPARA da o parayı benim PAPARA hesabıma gönderiyor. Muhtemelen PAPARADAN bir AKBANK IBANI alırsan sana 5932 ile biten bir IBAN verir.
sağolasın bende bankadan paparaya denedim oldu

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Geldi geldi. Uygulamada yeşil artı butona bas havale eft de sonra bankayı seç sonra gireceğiniz tutarı girin sonra da açıklamaya papara No yazın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,137
Üyeler
164,967
Son üye
baki6307
Top Bottom